Eyüp Lojistik firmasına satışı yapılan 150 adet Tırsan Perdeli Semi-Treyler’in teslimat töreni Tırsan Treyler Samandıra Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tören, Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Eyüp Lojistik Uluslararası Nak. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çetin Nuhoğlu, Tırsan için oldukça başarılı geçen 2011 yılı sonunda, yeni yıla büyük bir teslimatla başlamanın haklı gururunu yaşadığını vurgulayarak,”Eyüp Lojistik ile uzun yıllar önce başlayan dostluğumuz büyüyerek devam ediyor. Eyüp Lojistik, Anadolu’da lojistik sektörünün öncüsü olan, hizmet kalitesi ve vizyon sahibi yönetim kadroları ile farklı bir firmadır’ dedi.

Teslimatı yapılan 150 adet Perdeli Semi-Treylerin ilk defa Gaziantep bölgesine satıldığını belirten Nuhoğlu, “Kayar çatılı ve yükleme ve boşaltmada sağladığı hız ile 1 saatlik işi 15 dakikaya indiren aracımız ile lojistik firmalarımızın rekabette bir adım öne geçmelerini desteklemekteyiz” şeklinde konuştu. Tırsan’ın 35.yılında sektöre yön veren lider firma olarak yeniliklerle müşterilerine daha iyi hizmet vermeye devam edeceğini açıklayan Çetin Nuhoğlu, 1 Ocak 2012 itibariyle tüm Tırsan treylerlerinde garanti süresinin 2 yıl olduğunu, böylece 2 yıl boyunca tüm Tırsan araçlarının Tırsan yetkili servislerinin güvencesi altında olacağını vurguladı. Tırsan Finans devrede Ayrıca Tırsan Finans’ı tanıtan Çetin Nuhoğlu, Tırsan Finans ile yatırımlarında zorlanan müşterilere kolay ve hızlı sonuç için destek olunacağını açıkladı. Tırsan Finans  markası ile ayrıcalıklı finansal çözümlerin müşterilerin hizmetine sunulacağını, müşterilerin uygun şartlarda, hızlı ve kolay bir şekilde Tırsan araçlarına sahip olmasını destekleyeceklerini açıklayan Nuhoğlu “Tırsan Finans, Tırsan’ın müşteri odaklı iş geliştirme projelerinden biridir’ dedi.    

Yerli üretici tercih ediyoruz

Eyüp Bartık da, Türkiye’de  üretim yapan firmaları tercih ettiklerini belirterek, “Türkiye’nin üreterek büyümesini istiyoruz. Bu nedenle yerli araç almayı tercih ediyoruz. Bizim gibi tedarikçiler ülke ekonomisine destek olmalıdır” dedi. Tırsan treylerlerinin kalitesi ve marka imajı sayesinde 2.el değerlerinin rakiplere göre her zaman bir adım önde olduğunu açıklayan Bartık “Tırsan araçları düşük işletme maliyeti sunarak kullanırken kazandırıyor, 2.el satışında hızlı ve yüksek satış fiyatı ile satarken kazandırıyor” şeklinde konuştu.