Hadımköy Koçaslanlar Otomotiv tesisinde gerçekleştirilen törende araçlar, VIP Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sait Ünlü ve İşletme Müdürü Vedat Tutu’ya teslim edildi. Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Filo Satış Müdürü Ziya Çolak, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Genel Müdürü Mesut Süzer ile Renault Trucks Finansal Hizmetler (RTFS) Satış ve Pazarlama Direktörü Ertan Çolak da törene katıldı.

20 yılı aşkın süredir Renault Trucks çekicileri kullanan ve 2015, 2016, 2018’de Renault Trucks T460 serisi Euro 6 araçları filolarına katan VIP Transport, Renault Trucks T serisi memnuniyetlerinden ötürü yeni alımlarında T480 modelini tercih etti. Vedat Tutu konuyla ilgili olarak; “Renault Trucks T460 çekicilerden hem performans hem de yakıt tasarrufu anlamında çok memnunuz ancak sürücülerimizin de talebi ile daha yüksek motor hacmi ve yakıt tasarrufu için yeni alımlarımızda T480 çekicileri tercih ettik” diye belirtti.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, VIP Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sait Ünlü'ye teslimat anısına plaket takdim etti.

Renault Trucks çekicilerimizin yakıt tasarrufundan son derece memnunuz

Vedat Tutu, çok değişkenlik göstermeyen yol güzergahlarında Renault Trucks ile her zaman yüksek yakıt tasarrufu sağladıklarına değindi. Bu kazanımlarında sürücülerin de katkısı olduğunu belirten Tutu; “Sürücülerimizle kazan-kandır prensibi ile çalışıyoruz. Bu bilinçle araçları kullanan sürücülerimizin sürüş hassasiyeti sayesinde yakıt tasarrufunda en ideal verimliliği yakalıyoruz. Ayrıca hatalı sürüş nedeniyle ortaya çıkabilecek araç aşınma paylarının ve bakım-onarım gerekliliğinin önüne geçiyoruz. Dolayısıyla araçların yakıt tasarrufuna katkısının yanı sıra doğru sürücü eğitimi ve motivasyonuyla sürücü katkılı yakıt tasarrufu ve koruma prensibi geliştirip başarıya ulaşıyoruz” dedi.

Bünyesinde kademeleri bulunan VIP Transport, her sefer öncesinde araçlarını kontrol ve bakımdan geçirme prensibi ile yola devam ediyor. Böylece olası bir problemin önüne geçerek aracın seferini yolda sorun yaşamadan tamamlaması sağlanıyor. Bu yöntemle düşük arıza frekansı da mümkün oluyor. 

Vedat Tutu; “Küçük ve rutin bakımları kendi kadememizde yürütüyoruz. Diğer ihtiyaçlar için Koçaslanlar Otomotiv’in desteğini alıyoruz. Yıllardır çok başarılı bir iş ortaklığı yürüttüğümüzü söylemeliyiz. Hızlı ve kaliteli servis hizmetleri sayesinde Koçaslanlar, operasyonlarımıza tam destek oluyorlar.” 

RTFS ile tek noktada çözümü tercih ediyoruz

VIP Transport, araç alımlarında yüzde yüze yakın oranda Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) sunduğu paketlerden faydalanıyor. Böylece tek noktadan çözüm sağlarken avantajlı paketler sayesinde satın alımlarını gerçekleştiriyorlar.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, VIP Transport Kurucusu Ali Sait Ünlü ile görüşmeleri dahilinde memnuniyetlerini dile getirirken; “Renault Trucks olarak her zaman müşterilerimizin uzun soluklu iş ortakları, sürücülerin de yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz. VIP Transport gibi bunu takdir eden müşterilerimizle uzun yıllar devam eden iş birlikteliklerimiz, doğru yolda ilerlediğimizin göstergesi oluyor. Her zaman toplam sahip olma maliyetlerinde sunduğumuz avantajların altını çiziyoruz. VIP Transport’un geliştirdiği şirket prensipleri ile bu avantajlardan optimum faydayı sağladıklarını gözlemliyoruz. Sunduğumuz araçlar ve hizmetler ne kadar iyi olursa olsun bunların müşterilerimiz tarafından da farkındalığı ile verimliliğin en üst noktaya taşınması önemli” diye açıkladı.

Bu denli uzun soluklu çözüm ortağı olabilmekte satış sonrası hizmetlerin de katkısına değinen Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, VIP Transport ile karşılıklı özverili bir çalışma yürütüldüğünün ve sonucunda iki tarafı da başarılı kılan verimliliğin sağlandığının altını çiziyor.