Türkiye’de ilk kez bir teslimat Tırsan ve Eyüp Lojistik işbirliği ile webinar yönetimiyle yapıldı. 28 Mayıs’taki teslimat törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Tırsan Satış ve Bayi Yönetimi Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Eyüp Lojistik’in bölgesinin gurur kaynağı bir firma olduğunu belirterek bugüne kadar 765 adetlik bir işbirliklerinin olduğunu söyledi.

Güçlü lojistik firmalarının bulunduğu bölgelerin ülkenin dış ticaretine olan katkısını artırdığını aktaran  Nuhoğlu, Eyüp Lojistik’in sağladığı başarıya vurgu yaptı. Nuhoğlu, “Gaziantep gibi deniz ve trenin hakim olduğu bir bölgede karayoluyla rekabet edebilmeniz için çok verimli olmanız gerekiyor. Bunu Eyüp Başkan çok iyi yaptı ve büyümeye devam etti. Bölge ticaretinde söz sahibi oldu. Bizim değerimiz bunlardır. Lojistik sektörünün gücü bireysel başarılarının toplamından çıkıyor ama sağlanan fayda bu toplamdan çok daha fazlası oluyor” dedi.

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da yaptığı konuşmada, araç alımı için yıl başında planlama yaptıklarını ancak yaşanan salgın nedeniyle bir süre aksama yaşandığını belirterek “Ancak biz ülkemize güveniyoruz ve bu yüzden yatırımızı yaptık” dedi.

Tırsan ile 1995 yılından bu yana çalıştıklarını ve 765 adetlik araç alımı yaptıklarını aktaran Bartık, Tırsan’a büyük bir güven duyduklarını söyledi. “Filomuzda Tırsan’dan başa treyler yok” diyen Bartık, Tırsan’ın sunduğu işletim, kullanım ve ikinci avantajlarının sağladığı faydaları anlattı. Tırsan'ın ikinci el değeri için “Havaya atsanız yere düşmüyor” diyen Bartık, Tırsan ürünlerinin hizmet verdikleri müşteriler için de kendilerine avantaj sağladığını anlattı.