Arconic, Felix Sellmann’nın, 4 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Pazarlama Müdürlüğü görevini getirildiğini açıkladı. Felix Sellmann, 2 yıl boyunca Orsolya Ujvary’nin yerine görev yapacak.
Felix Sellmann, şirkete, 2012 yılında, Almanya, Avusturya ve İsviçre Satış Müdürü olarak katıldı. Bölgede elde edilen başarı, şirketin, 2016 yılında, büyüyen portföyü daha da geliştirmek üzere, ikinci bir Satış Müdürü olarak David Himmel’i almasını sağladı. Felix Sellmann ise Kuzey Almanya ve İsrail pazarına yönelik ilk temas kurulacak kişi oldu. Şu anda, 2 yıllık bir süre boyunca, Felix, Pazarlama Müdürü olarak, pazarlama ekibini güçlendirmek üzere deneyimlerini ortaya koyacak. Kendisi İsrail’den sorumlu olmaya devam edecek. Kuzey Almanya’da Felix’in yerine geçecek kişi yakında tayin olacak.
Alcoa jantları, küresel teknoloji, mühendislik ve ileri imalatın lideri olan Arconic tarafından üretiliyor. Arconic’in jantları uzmanları, taşıma kapasitesini ve sürdürülebilirliği arttırmak için, sürekli olarak, daha güçlü, daha hafif ve daha dayanıklı jant tasarımları geliştiriyor.
Tüm Alcoa jantları, tam olarak işlenmiş tek parça alüminyumdan yapılıyor ve bu da onları, çelik jantlara oranla yüzde 47 daha hafif ve beş kat daha güçlü hale geteriyor, taşıma kapasitesini ve yakıt verimini arttırıyor.