Alışan Group; ilk kez 2011 yılında katılım gösterdiği Transport Lojistik Fuarı’nda bu sene de yer alarak; sektör profesyonelleri ve hedef müşteri kitlesi ile bir araya geldi.

Lojistik sektörünün en önemli buluşma organizasyonlarından birisi kabul edilen Transport Logistic Fuarı; bu sene Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşti. Toplamda 110 bin metrekare alanda gerçekleşen fuar kapsamında uluslararası şirketler; lojistik, telematik ve taşımacılık değer zincirini içeren geniş ürün segmentlerini ve hizmetlerini sergilediler. Kurulduğu 1985 yılından itibaren uluslararası standartlarda sunduğu çözümler ile sektörde adından söz ettiren Alışan Lojistik de 2011 yılında ilk kez katıldığı Transport Lojistik Fuarı’nda bu sene de60 metrekarestand alanı ile yerini aldı.

Gerçekleşen fuar kapsamında Alışan Lojistik’in müşterilerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve sektörde öne çıkan uygulamaları hakkında bilgiler veren Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Damla Alışan; “Alışan Lojistik olarak global Pazar ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız yatırımlar ve büyük bir titizlikle devam ettiğimiz çalışma azmimiz, 28 yıllık güçlü bir şirket olmamıza olanak sağladı. Bu kapsamda Alışan Lojistik olarak, gerçekleştirdiğimiz başarılarımızdan gurur duyuyoruz. Alışan Lojistik olarak, 2014 yılında da sektörde etkinliğimizi arttıran, hizmet kabiliyetimizi geliştiren modernizasyon ve verimlilik odaklı projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor olacağız.” dedi.

İki yılda bir düzenlenerek global lojistik sektörüne ev sahipliği yapan Transport Logistic Fuarı’na bu yıl toplamda 63 ülke katılım gösterdi. 2.013 firmanın stand açtığı Transport Logistic Fuarı’nı toplamda 53.000 katılımcı ziyaret etti.