Renault Trucks, bugün gerçekleştirilen organizasyonla Sertrans’a 20 adet T 460 araç teslim etti. Araçlar Sertrans’a bağlı şirketlerden Transer Uluslararası Taşımacılık bünyesinde hizmet verecek.  Araçların teslimatı Sertrans’ın Hadımköy’deki merkezinde yapıldı. Teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Renault Trucks Türkiye Satış Müdürü Coşkun Saraç ve Transer Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Murat Cömert katıldı.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’de 100 günü tamamladığını ve burada olmaktan duyduğu memnuniyeti aktardı. Renault Trucks olarak uzun dönemli işbirliklerine önem verdiklerini aktaran Delepine, “Yakıt tasarrufu, bayilerden alınan servis ve hizmetler, maliyetler firmalar için çok önemli. Bu kriterlere önem veren firmalarla işbirliğini sürdürmek çok mutluluk verici. Yeni alınan araçlarla filolarındaki Renault Trucks marka araç sayısını 90’a çıkardılar. Sertrans’ın önünde uzun yıllar var ve bu yolda onların yanında olacağız” dedi.
 Delepine, Renault Trucks olarak sağlam ve deneyimli bir kadroya sahip olduklarını belirtti. Bayilerinin gücüne vurgu yapan Delepine, uzun yıllardır güçlü bir bayi yapısı ile devam ettiklerini aktardı. Renault Trucks merkezinin Türkiye’ye vermiş olduğu değeri hissettirdiğini söyleyen Delepine, Türkiye’nin en önemli 3 ülkeden biri olduğunu vurguladı.
Takım çalışması olmadan başarılı olunamayacağını anlatan Delepine, güçlü bayi yapısı ile güçlü işbirliklerinin yaratıldığını söyledi. Göreve gelir gelmez yönetimde değişikliğe gittiğini söyleyen Delepine, “Güçlü bir yapı kurduk. Aynı vizyonu paylaşan insanlarla çalışmak isterim. Eski ekibimiz tekrar dönerek bizimle çalışmayı kabul ettiler” dedi.

Transer Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Murat Cömert, 2003 yılından beri Renault Trucks ile çalıştıklarını söyledi. 21 yıldır işbirliklerinin devam ettiğini anlatan Cömert Sertrans olarak, ağırlıklı olarak İspanya, İngiltere ve İtlaya’ya çalıştıklarını belirtti. Hadımköy tesisleri hakkında da bilgi veren Cömert, 20 bin metrekaresi kapalı toplam 50 bin metrekarelik alanda müşterilerini hizmet sunduklarını söyledi. E-lojistik gibi yeni alanlara açıldıklarını 10 bin metrekarelik yeni depo ile e-lojistik hizmeti sunacaklarını aktardı. Renult Trucks’tan çok memnun olduklarını söyleyen Cömert, filolarındaki Renault Trucks markalı çekici sayısının sürekli arttığını belirtti. Sertrans olarak filonuzu nasıl şekillendireceksiniz şeklindeki soruya Cömert, “Muhtemelen Renult Trucks ağırlıklı bir filomuz olacak” dedi.