Sektörün bu önemli buluşmasında ARÜSDER’in hizmetlerinin ve temsil ettiği sektörün ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yapılarak, bu ve bundan sonraki yıllarda beklentinin daha da fazla olduğunun altı çizildi.

Oldukça geniş bir katılımla ve coşkuyla gerçekleşen gecede sponsor firmalara plaket takdiimi yapılırken, katılımcılar Nejat İnan Orkestrasının müzikleri eşliğinde keyifli saatler yaşandı.

yılında kurulan ARÜSDER halen ülkemizin cari açığının kapatılmasında önemli ölçüde destek veren 66 üyenin temsilcisi olarak çalışışor. İç pazarda kanunun hizmetine sunduğu itfaiye, çöp kamyonu, ambulans, kanal açma, personel ve yük kaldırma platformları, askeri araçlar gibi pek çok ürünün yanısıra iş makineleri konusunda da lider firmaların birlikteliğinden doğan bir sivil toplum kuruluşu. Sadece yurt içinde değil dünyanın 145 ülkesine ihracat yapan ARÜSDER üyesi firmalar çok önemli bir görevi de yerine getiriyor. Ülkemizin üst düzeyde tanıtımı. Dünya üzerinde bir çok fuara katılan, temsil heyetlerinde yer alan, ilgili yabancı yetkilileri ülkemize davet ederek yerinde görmelerini sağlayan bu birliktelik çatısı altında temel amaç; dünya pazarlarındaki rekabet gücünü artırabilmek.