Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip üreticisi olan Tırsan’ın fuarda sergileyeceği Kässbohrer treylerler şunlar: Kässbohrer 4 dingilli low-bed, K.SLA 4, 30 m3 kimyasal madde taşıyıcı tanker, K.STC 30 ve İngiltere pazarı için özel geliştirilen ağır hizmete uygun platform olan K.SPW.XS.

İngiltere’nin en çok ziyaretçi toplayan, en büyük ve en kapsamlı taşımacılık ve lojistik etkinliği olan CV show 20 bin kadar ziyaretçi çekiyor.

Kässbohrer’in CV Show’a katılımını değerlendiren şirketin iş gelişiminden sorumlu yönetim kurulu üyesi İffet Türken, “İngiltere’deki faaliyetlerimizi yoğunlaştırmayı planladığımız için Birmingham’da CV Show’a katılacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Belirli bir pazara yönelik olarak en uygun ürünü üretmedeki deneyimimizle, halihazırda İngiltere’deki müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik treylerler geliştirmiş durumdayız. Bunun yanında, İngiltere’deki satış ve satış sonrası ağımızı daha da genişletiyoruz. CV Show, varolan müşterilerimizle görüşmek ve yeni ilişkiler kurmak için olduğu kadar, müşterilerimizin deneyimlerine kulak vererek ürünlerimizi daha fazla optimize edebilmemiz için de önemli bir fırsat,” açıklamasını yaptı.

Kässbohrer 3A salonunda 3D79 no’lu stantta yer alacak.