Günümüzde E-ticaretin gelişmesiyle, birçok şirket yeni bir pazarlama imkanı oluşturarak daha çok tüketiciye kesintisiz bir biçimde tanıtım, pazarlama ve satış imkanı sağlıyor. Bu rekabet içerisinde müşterilerinin taleplerine en hızlı şekilde yanıt verebilen şirketler ise daha öne çıkıyor. 

Buna bağlı olarak müşteri ihtiyaçlarını önceden görüp, bu yönde aksiyon alan Linde MH sipariş toplama süresini kısaltan ürünlerle pazarda güçlü bir şekilde varlığını hissettiriyor.

2020 yılında Avrupa’da satılan sipariş toplayıcılardaki pazar payını bir önceki yıla oranla yüzde 5,5 arttıran Linde MH’nin pazardan aldığı pay yüzde 21’e kadar yükseldi.

YARI OTONOM ÖZELLİK İLE SİPARİŞ TOPLAMA SÜRESİNİN YÜZDE 20’YE KADAR  KISALTIYOR

Ürünün raftan alınıp depo içindeki dağıtım alanına götürülmesi işlemi sipariş toplama olarak adlandırılıyor. Sipariş toplama ise kendi içerisinde birkaç adımdan oluşuyor ‘durma ve toplama” ayrıca “toplama arasındaki seyahat” bu işlemlerin her ikisinde de hız son derece önemli.

Linde MH, yeni N20 SA ve N20 C SA model yarı otonom sipariş toplayıcıları, operatörün ekipmana inme binme sürelerini azalttığından sipariş toplama süresini yüzde 20’ye kadar oranda kısaltıyor.

UZAKTAN KUMANDA VE SENSÖRLER

Standart N20 modeline ek olarak N20 SA ve N20 C SA modellerinde ekipmanla beraber tedarik edilen bir adet uzaktan kumanda, ekipman üstünde yer alan bilgilendirme ışıkları, kumandayla haberleşebilmesi için ve ekipmanın konumunun belirlenmesi amacıyla dört adet anten ve güvenlik sensörü bulunuyor. Kumanda ve sensörler yardımı ile operatör ekipmanla uzaktan bağlantı kurabiliyor.

GÜVENLİK

Güvenlik bütün Linde MH modellerinde olduğu üzere N20 SA ve N20 C SA modellerinde de standart olarak, tasarımının nüvesinde yer alıyor. Ekipmanın güvenliği üzerinde bulunan üç adet acil durum butonunun yanı sıra sensörler sayesinde sağlanıyor. Sensörler, ekipmanın yoluna çıkan nesneleri belirleyerek, önce aynı tam otonom ekipmanlardaki gibi yavaşlıyor, daha sonra engelin yaklaşmasıyla beraber duruyor.

Ekipmanda sesli ve görsel uyarılar mevcut olup, sesli uyarı, yarı otonom moda geçtiği zaman etraftakileri ve operatörü uyarıyor.

Buna ek olarak, ekipman toplama yapılan rafın sonuna geldiğinde otomatik olarak duruyor ve operatörün manuel seçim yapmasıyla tekrar harekete geçiyor.