İTT Lojistik ve Tırsan arasındaki işbirliği yeni araç alımlarıyla devam etti. Tehlikeli madde taşımacılığı ve kimyasal tank ve gıda tank yıkama hizmeti veren İTT Lojistik, Tırsan tercihinden vazgeçmedi. İTT Lojistik’in aldığı yeni nesil Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcılar, 3.200 kilogram ağırlığıyla Avrupa’da sınıfındaki en hafif araç olarak öne çıkıyor. KTL teknolojisiyle 10 yıllık paslanmazlık garantisiyle sunulan araçlar, sağlamlığı ve kalitesiyle birçok avantajı aynı anda sunuyor.

Teslimat törenine; Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık ve İTT Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık katıldı.

NUHOĞLU: İTT SUNDUĞU HİZMETLERLE ÖRNEK FİRMALARDAN

Teslimat töreninde konuşan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İTT Lojistik’in uluslararası rekabetteki hedeflerini överken, İTT’yi örnek firmalardan biri olarak gösterdi. Nuhoğlu, “İTT Lojistik, uluslararası standartlarda hizmet üretmesi, rekabeti sektörünün en iyeleriyle yapması ve farklı hizmetleri sektöre sunması ile öne çıkıyor” dedi.

“Standartları daha iyiye taşımak zorundayız” diyen Nuhoğlu, elektrikli araçlar, otonom sürüş, paylaşımlı araçlar gibi yeni trendlerin hayata girmeye başladığını söyledi. İyi firmaların sadece ülke içinde değil, Avrupa’da da kendini göstermesi gerektiğini kaydetti. Nuhoğlu bunun, özgüveni yüksek çalışanlar ile taleplerin önceden görülüp bunları cevap verilmesiyle olacağını anlattı.

ÖZTANIK: TIRSAN’DAN BAŞKA MARKA BİLMİYORUZ

İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık da konuşmasında, Tırsan ile yaptıkları uzun soluklu işbirliğine vurgu yaptı. Tırsan markasına büyük güven duyduklarını ve kendilerini Tırsan ailesi içinde gördüklerini aktaran Öztanık, “Başka markalardan teklif dahi almadık. Tırsan’a güvenimiz tam ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık” dedi.

Tank Yıkıma Tesisi hakkında bilgi veren Öztanık, tesislerinin 30 milyon liralık yatırımla Eylül ayında hizmet vermeye başladığını kapasitesi, teknolojisi ve yıkama özellikleriyle Türkiye’de rakipsiz olduğunu belirtti. Öztanık Tesiste 4 adet kimyasal tank ve tanker yıkama peronu, 1 adet sadece yıkamaya dedike edilmiş yıkama peronu, aynı anda 8 adet IBC yıkama ünitesi eş zamanlı hizmet verebildiğini söyledi.

FİRMAMIZA TEKLİFLER VAR

İTT Lojistik ve Tank Yıkıma Tesislerine yurtdışı yatırımcılarının büyük ilgisi olduğunu aktaran Öztanık, “İTT Lojistik için şu anda Alman bir firma ile görüşmeler yapıyoruz, 2020 yılı içerisinde bir ortaklık kurabiliriz. Ancak Tanık Yıkama Tesisi ile ilgili gelen talepleri geri çeviriyoruz. Bu ortaklık sadece lojistik kısmı için olacak” dedi.