Teslim töreninde konuşma yapan Öz Gözde Ağır Vasıta Satış Müdürü İbrahim Demirbaş, İmay ve İmfalt firmaları ile başlattıkları bu iş birliğinden çok memnun olduklarını ve satış sonrasında da İmay ve İmfalt firmalarını yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

İbrahim Demirbaş  daha sonra firma yönetim kurulu başkanı Adnan Süleyman Yağmur’a ve firma yetkilisi Arif Toyga ’ya günün anısına birer plaket takdim etti.

Arif Toyga ise Stralis Hi-Road  tercih sebeplerinden bahsederken Stralis’in  dayanıklı, konforlu, olmasının yanında düşük işletim maliyetine sahip olmasının da etkili olduğunu söyledi. Sadece SCR sistemi kullanan IVECO Stralis Euro 6 araçların yakıt tüketiminde sağladıkları katkı  ile filolarını genişletmeye devam edeceklerini belirtti.

25 yıllık tecrübesi ile İMAY ve İMFALT çeyrek asırdır inşaat sektöründe ülkenin gelişmesi ve büyümesi için destek sağlayan bir kuruluş olup kamu, askeri, sosyal ve prestijli projelerin başlamasında önemli rol oynadı. Mamul temini ve bunun doğru ve zamanında transferi ile temel lojistik güç oluşturmuş ve üretici ile inşaat sanayicisi arasında güçlü bir bağ kurarak güçlü bir çalışma sistemi yürüttü.