Ford Trucks, 2. el alım-satım operasyonları için yapılandırdığı yeni markası TruckMarket'te ise ekspertiz raporlu, garantili ve Ford Trucks güvencesine sahip her marka ve model 2. el ağır ticari araçlarda 80 bin TL’ye 12 ay, 0 faiz fırsatı sunuyor.

Garanti süresi dolan tüm Ford Trucks modellerinde ise Nisan sonuna kadar geçerli olacak Ekoservis paketi kampanyasıyla, servislerde yağ ve filtre değişimi için 349 TL’den başlayan avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Ford, Mart ayı kampanyalarıyla müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. 2016 model yılı tüm binek araçlarda 20 bin TL'lik kredi, yüzde 1,19 faiz oranı ve 20 ay taksit, ticari araçlarda ise 24 bin TL’lik kredi, 24 ay yüzde 0 faiz oranıyla Ford müşterilerini bekliyor. Ford, kadın ve sağlık personeli müşterilerine Mart ayı sonuna kadar Dünya Kadınlar Günü ve Tıp Bayramı’na özel kampanyalar sunuyor.

Ticari araçta sıfır faiz kampanyası

Mart ayında Ford marka tüm hafif ticari araçlara, 24 ay taksit, yüzde sıfı faizle 24 bin TL'lik kredi kullanarak sahip olmak mümkün. Ford Connect’te tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 4 bin TL. takas desteği, Ford Courier’de ise 1.500 TL. takas desteği Mart ayında da devam ediyor. Yeni Transit Minibüs araçlarındaki Servis Kampanyası Mart ayında da geçerliliğini koruyor.