Çelik Tırsan ürünleri hakkında bilgi veren Satış Müdürü Zeliha Ulaşoğlu, ürünleri ile pazarda iyi bir yere geldiklerini söyleyerek, bunun sebebinin ise standart üretim yerine ürünlerdeki kalite standardının tüm noktalarda aynı titizlikte uygulanması olduğunu söylüyor.

MNG Kargo’ya, loca veağ sistemiyle donatıldıktan sonra teslim edilen 90 adet aracın kendileri içinçok önemli olduğunu ifade eden Ulaşoğlu, “MNG Kargo’nun kamyon grubunda loca veağ sistemini uyguladıktan sonra, 90 adet panelvan ünitenin de içerisine loca veağ montajı yaparak, daha geniş yükleme alanı sağladık. Ürünler gideceği yere veürünün özelliğine göre birbirinden ayrılıyor. Bu sayede yüzde 50 oranında birverimlilik artışı sağlandı. Taşıma hacmi artırıldı, özel donanımla ürünlerin zarargörmeden güvenli taşınması sağlanırken taşıma maliyetleri de düştü” dedi. 

Kasım ayında gerçekleşecek olan Comvex Fuarı’nda sergilenecek, Mercedes Benz Türk’ün kamyon grubu ürünlerinin; frigo kasası,kayar brandalı kasası, alüminyum kasası ve diğer üst yapı grubu da Çelik Tırsantarafından gerçekleştirildi. Ulaşoğlu, Mercedes’in yeni çıkardığı 2012 model ürünkataloglarında Çelik Tırsan markalı üst yapıların bulunduğunu kaydederek, Şasigrubunda; MAN, BMC, Isızu, Iveco, Mitsubishi marka araç alan müşterilere de üstyapı hizmetleri sunduklarının bilgisini verdi.