Sertrans Lojistik 2016 yılı yatırımlarına Renault Trucks ile başladı. Bugün Sertrans’ın Hadımköy merkez binasınhda gerçekleştirilen törenle araçlar teslim edildi. Teslimat törenine, Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, Sertrans İhracat Direktörü Orhan Gürer, Transer Genel Müdürü Murat Cömert, araçların satışını fgerçekleştiren Renault Trucks Bayisi As-Sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı ile As-Sar Otomotiv Filo Satış Müdürü Ahmet Sezer katıldı.

RENAULT TRUCKS’IN ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ BAŞLIYOR

Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik törende yaptığı konuşmada, Sertarns gibi Türkiye’nin önemli bir lojistik firması ile tekrar çalışıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, araçlarının sağladığı yüksek güvenlik ve konfor, yakıt tüketimindeki düşüklük ile Sertrans’a önemli avantajlar sağlayacağını anlattı. Renault Turucks T serisinin dünyada kullanılmaya başlandıkça imajının arttığını belirten Özkan, 2015 yılında Türkiyle’de de başarılı bir yıl geçirdiklerini ancak 2016 yılında Euro 6 ile birlikte zirve yürüyüşlerinin başlayacağını belirtti.

İRAN-RUSYA VE E-TİCARET İLE BÜYÜYECEĞİZ

Sertrans İhracat Direktörü Orhan Gürer de yaptığı konuşmada, 27 yıldır hizmet verdiklerini 2015 yılını hedefledikleri yüzde 8 büyüme ile kapattıklarını ve 2016’da da büyüme hedeflerinin yüzde 10 olduğunu aktardı. Karayoluyla 19 ülkelye direkt taşıma hizmeti verdiklerini; hava, deniz ve demiryolu ile 200 noktaya ulaştıklarını aktaran Gürer, yeni yatırımlar yaptıklarını Rusya, İran ve E-ticarette önemli başarılara imza atacaklarını söyledi. Rusya’ya  üçüncü ülke taşımaları ile hizmetlerinin devam ettiğini belirten Gürer, İran’a şu anda taşımalarının devam ettiğini ancak bunun daha da artması için önümüzdeki haftalarda İran’ı ziyret ederek görüyşme ve işbirliklerini başlatacaklarını anlattı.

“BUGÜNE KADAR 250 RENAULT TRUCKS ALDIK”

Transer Genel Müdürü Murat Cömert ise Renault Trucks ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını bundan önce markadan memnun kaldıklarını belirterek, yeni alımların da bu memnuniyetin bir sonucu olduğunu anlattı. Bugüne kadar 250 adetlik Renault Turcks alımı yaptıklarını ve şu andaki filo büyüklüklerinin de 250 adet olduğunu belirtti.

As-Sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı da 50 yıllık bir otomotiv tecrübesine sahup olduklarının altını çizerek Renault Trucks markasıyla lojistik sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.