UPS Worldwide Express™ paket hizmetini 124 ülke ve bölgeye erişecek şekilde genişletti. Genişleme kapsamında müşterilere daha fazla konum için erken teslimat seçeneği sunuluyor. UPS artık ekspres gün ortası hizmeti ile diğer tüm nakliye şirketlerinden daha fazla ülke ve bölgeye erişiyor.

UPS Worldwide Express hizmeti varış yerine bağlı olarak sabah 10.30’da, öğle vaktinde veya 14.00’da,1-3 iş günü arasında teslimat garantisi sunuyor. 2017’de UPS Express hizmeti, 57 ülke ve bölgede 7.000 yeni posta koduna eklendi.

UPS Uluslararası Başkanı Jim Barber şunları söyledi: “Uluslararası alanda, satıcı ve alıcıları kesintisiz sınır ötesi hareketler üzerinden bağlayan güçlü küresel ağımız sayesinde değer sağlıyoruz. UPS Worldwide Express hizmetlerindeki en son genişleme ile bu bağlantıyı küresel gayri safi yurt içi hâsılanın yaklaşık %96’sına ve fiili ithalatların %93’üne karşılık gelen 124 ülke ve bölgede sağlıyoruz ve bu alanda sektör lideriyiz.”

Şirketler zaman konusundaki hassas küresel sevkiyatları için UPS Express™ hizmetini tercih ediyor. Sağlık sektöründeki ürünler gibi raf ömrü kısa olan ürünlerin üretildiği sektörler bu hizmetin hızından ve güvenilirliğinden faydalanıyor. Ayrıca hız ve yüksek teknoloji içeren sektörler ve perakende sektörü de tedarik zincirlerinde daha fazla kontrol ve esneklik kazanarak avantaj sağlıyor.

Dünya Ticaret Örgütü ekonomistleri 2017’deki büyümenin beklenenden yüksek olmasının ardından 2018’de ticari büyümenin artacağını öngörüyor. UPS Worldwide Express tarafından sunulan hizmetler müşterilere önemli gönderilerde daha fazla teslimat hız seçeneği sunarak bu büyümeye yardımcı oluyor.

Brezilya, Latin Amerika’da hizmetlerin genişlediği 10 ülkeden biri oldu. Dünya’nın 8. büyük ekonomisi olan Brezilya, Dünya Bankası’na göre, 217 milyar doların üzerinde ihracat ve 150 milyar dolar ithalat kaydetti. Endüstriyel üretim ve otomotiv müşterileri, üretim hatlarında kullanılan kritik parçalarda UPS Worldwide Express hizmetine ihtiyaç duyuyor.

2017’de Hindistan’a yapılan ihracatlar 2016’ya kıyasla yüzde 21 artarak yaklaşık 42 milyar dolara ulaştı. Bu büyüme elektronik ve endüstriyel makineler de dâhil olmak üzere birçok sektör sayesinde gerçekleşti. Bu hızlı büyüyen sektörlerin parçası olan işletmeler, genişletilen ekspres hizmeti siparişlerini öncekine kıyasla daha erken teslim almak için kullanabilecekler.

Asya Pasifik bölgesinde, UPS Express hizmetinin genişlediği 14 ülkeden biri de Güney Kore oldu. Güney Kore oto elektronik pazarındaki liderliğini sürdürürken, UPS Express’in genişlemesi, ana endüstriyel bölgelerdeki otomotiv satış sonrası üreticilerine ve distribütörlerine, tedarik zincirindeki diğer ortaklarıyla daha hızlı bağlantı kurma imkânı sunarak rekabet avantajı sağlayacak.

Avrupa’daki müşteriler Asya ve Latin Amerika’daki gelişmiş ekonomilere yapılan sevkiyat sürelerinin hızlanmasından faydalanabilecekler. UPS 2019 itibariyle Avrupa ağına 2 milyar dolar yatırım yapmayı taahhüt etti. Bu yatırım, UPS’i şimdiden 27 Avrupa ülkesi arasındaki 350’nin üzerindeki şehir çiftinde daha hızlı hale getirdi.