1 Nisan 2016 tarihinden itibaren Selim Aydınlıoğlu (40) ZF Services Türk’te genel müdür olarak göreve başlıyor.  Aydınlıoğlu sektördeki deneyimi ile, ZF Services Türk’ün portföyünü genişleterek ve müşteri odaklı yaklaşımı sürdürerek Türkiye’de satış sonrası hizmetler alanındaki faaliyetleri yönetecek.  

ZF Services Türk yapılan bu atama ile Selim Aydınlıoğlu’nun otomotiv sektöründeki 16 yıllık deneyiminden ve satış ve pazarlama alanındaki uzmanlığından faydalanacak. 1998 yılında İTÜ Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olan Selim Aydınlıoğlu, 2001 yılında aynı üniversitede İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İş hayatına 2000 yılında Karsan Otomotiv’de Satış Temsilcisi olarak başlayan Aydınlıoğlu, son olarak Karsan Pazarlama’da Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası Selim Aydınlıoğlu, İngilizce biliyor.

Selim Aydınlıoğlu, Ali Oruç’un oluşmasında önemli rol oynadığı ZF Services Türk’ün başarılı konumunu daha ileriye taşıyacak. Kendisi firmanın günlük faaliyetlerini yakından incelemek, lokasyonları ve en önemlisi de müşterileri tanımak için bir süre Ali Oruç ile birlikte çalıştı. ZF Services Türk’teki 25 yılı aşkın deneyimi ile Ali Oruç,  “Müşteri odaklılık, ZF Services’in Türkiye’de satış sonrası alanında elde ettiği başarıya ulaşmada belirleyici olmuştur” diye belirtiyor. Ali Oruç, ZF Services Türk’te, firmanın 1988 yılındaki kuruluşundan itibaren çalıştı. ZF Services Türk’ün kurulması ile sonuçlanan ZF Türk ve ZF Trading’in birleşme sürecine tanıklık etti. ZF Marine Eurasia ve ZF Services Türk’ün birleşmesi de onun döneminde gerçekleşti. Selim Aydınlıoğlu, “ZF Services Türk’ün geleceği için sektördeki konumumuzu güçlendirmek, örneğin büyüyen Türkiye otomotiv pazarında araçların birbirleriyle haberleşmesi (connectivity) ve elektrik tahrikli sistemler (e-mobility) gibi bir çok yeni alana önem vermek anlamına geliyor” diyerek ZF Services Türk müşterilerinin ZF Services’in teknik bilgi birikiminden faydalanmaya devam edeceği müşteri odaklı geleceğinin nasıl şekilleneceğini belirtiyor.