Dünya çapında en itibarlı araştırma kuruluşlarından biri olan J. D. Power tarafından gerçekleştirilen uzun vadeli kalite çalışması “VDS”de (Araç Güvenilirlik Çalışması), Mitsubishi, Alman araba üreticilerinin toplam derecelendirmelerinde en üst derece olan “ En İyi Marka” ödülünü kazandı. Geçen yıl ikinci olduktan sonra bu yılki sonuç, Mitsubishi ürünlerinin yüksek kalitesi ve güvenilirliğini yeniden kanıtlıyor.
VDS çalışması, araç bilgileri ile deneyimlerini bildiren, sürücüler üzerinde yapılan çevrimiçi bir ankete dayanıyor. Bu detaylı müşteri memnuniyet derecelendirmesinde, 24 üretici ve 68 model serisinden araba alıcılarının deneyimleri inceleniyor. Toplamda, çevrimiçi röportaj yoluyla, 15.000’in üzerinde sürücü, kalite, güvenilirlik, çekicilik ve bakım maliyetleri gibi konularda sorulara cevap veriyor.

Fiyat ve Performansta Birinci: Space Star 1.0 MIVEC Winner

AutoBild ailesinin aylık rehber dergisi AUTO TEST, 2008’den bu yana sürdürdüğü AUTO TEST yarışmasında bu yıl yine kazananlarını seçti.  “Mikro araba fiyat / performans” kategorisinde 52 kW (71 hp) üç silindirli motoruyla akıllı ve pratik şehir arabası Space Star 1.0 MIVEC versiyonu ilk sırayı aldı. Space Star, kendi sınıfındaki fiyat/performans ödülünü bu yıl dördüncü kez kazandı.