TLSLojistik, likit taşımacılıkta 2015 yılında Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerdenmeydana gelen bölgenin lideri olmayı hedefliyor. Şirket, bir önceki yıla göre2012’de likit taşımacılıkta ‰250’lik bir büyüme kaydetti.   Rekabetçilojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, likittaşımacılık alanında faaliyet ve yatırımlarını artırarak Mart-Ekim 2012arasında 25 bin ton, bir başka deyişle yaklaşık 1000 adetlik ISO tank konteynertaşıması gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu’nun verdiğibilgilere göre bu rakam, 2011 yılına kıyasla ‰250’lik bir artışı ifade ediyor. Şirket,yıl sonuna kadar 250 konteyner daha taşımayı hedefliyor. Bu rakamlar, Türkiyepazarının yaklaşık ‰10’una karşılık geliyor. Şirket, 2013 yılı için ‰200 büyümekaydederek toplam tonajı 50 bin tona çıkarmayı planlıyor. TLS Lojistik’in 2015hedefi ise dünyanın en zengin petrol ve doğalgaz yataklarının yer aldığıOrtadoğu ve Türki cumhuriyetlerden meydana gelen bölgenin lider lojistikşirketi olmak.

Konuylailgili bir değerlendirme yapan TLS Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Aykut Yakalışunları söylüyor: “Dünya kimya sektöründe 2015 yılından itibaren SuudiArabistan ve Ortadoğu’nun global pastadaki payının ‰10 artması bekleniyor. TLSLojistik olarak gelişmeleri dikkatle izliyor ve hedeflerimizi orta ve uzunvadeli beklentilere göre belirliyoruz. Piyasayı çok iyi tanıyor ve takipediyoruz. Sektörde uzmanlaşmanın getirilerinden yararlanıyor ve piyasanıngidişini daha net görebiliyoruz. Bu da stratejik kararları en isabetli şekildealmamızı sağlıyor. 2015 yılında Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerin meydanagetirdiği bölgenin likit taşımacılıkta lider şirketi olabileceğimize inanıyorve bunu da kendimize hedef olarak seçmiş bulunuyoruz. Geçmiş büyümeperformansımıza baktığımızda 2015 hedefimizi başarmak için gerekli cesaret vegüveni kendimizde rahatlıkla buluyoruz.” TLSLojistik, ağırlıklı olarak enerji sektöründe faaliyet gösteriyor. Dünyanın dörtbir yanındaki çözüm ortaklarının sinerjisinden yararlanan TLS Lojistik, haritaüzerinde herhangi iki nokta arasında her türlü yükü rahatlıkla taşıyabiliyor. Şirket,Mart 2012’de Uluslararası Tank Konteyner Örgütü ITCO’nun İstanbul’dadüzenlediği zirvenin sponsorluğunu da üstlenmişti.