IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda yılın kamyonu seçilen Renault Trucks T serisinin ödülü aldıktan sonra ilk durağı İzmir oldu. Koçaslanlar Otomotiv’in İzmir’deki bayisinde yapılan roadshow etkinliğinin ev sahipliğini Kocaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Muhsin Koçaslan ile Renault Truks Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk yaptı. Oyuncu ve manken İpek Tanrıyar’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, Renault Turcks T serisini tercih eden müşterilere teşekkür plaketi verildi.

2013 yılında 2 milyon Euro’luk yatırımla tamamı yenilenen Renault Trucks ürün gamı sırasıyla Karadeniz, Doğu Anadolu, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerini kapsayan 10’u aşkın ilde müşteriyle buluşacak. Türkiye turunun İzmir ayağı Koçaslanlar Otomotiv bayinde gerçekleşti.

Mahmut Koçaslan: Renault Trucks ile büyüyeceğiz

Koçaslanlar Yönetim Kurulu Başkanı Muhmut Koçaslan, Volvo grubuyla büyümeyi tercih ettiklerini belirterek, “İki farklı tercihimiz vardı. Ya birçok ilde farklı markalarla büyüyecektik ya da tek bir markayla birçok ilde büyüyecektik. Biz ikincisini tercih ettik” dedi. Türkiye’nin markası olmayı istediklerini belirten Koçaslan, bunun için güçlü kaleler yaratmak gerektiğini söyleyerek kendilerinin de bu yönde çalışmalarının sürdüğünü aktardı. Büyümelerinin devam ettiğini hatırlatan Koçaslan, İzmir’di açtıkları yeni bayi ile hem Volvo hem de Renault Truks markasına hizmet verdiklerini kaydetti. Bu yılı 34 bin iş emriyle tamamlayacaklarını da ifade eden Mahmut Koçaslan, şu anda Renault Trucks’ın toplam satışlarının yüzde 40’ını gerçekleştirdiklerini söyledi. Koçaslan ayrıca şu bilgileri verdi: “Renault Trucks deyince akla ilk düşük yakıt tüketimi geliyor. Yeni T serisi ile markanın imajı daha da arttı. Bu bizim elimizi daha da kuvvetlendiriyor.”

 

Renault Trucks deyince akla düşük yakıt tüketimi geliyor

Renault Trucks Türkiye Satış Müdürü Tolga Küçükyumuk ise yaptığı sunumda yeni ürün gamı hakkında bilgi vererek müşteriye sağladıkları avantajları anlattı. “Renault Trucks müşterisi her zaman bir kamyondan fazlasını satın almış oluyor” diyen Küçükyumuk, yeni ürün gamı ile müşterilerin tüm beklentilerini karşıladıklarını anlattı. “Yenilenen araçlarımız daha düşük yakıt tüketimi, üstün motor performansı ve rakipsiz taşıma kapasitesi gibi özellikler sayesinde müşterilerimizin operasyonel kârlılığını sağlamada kilit rol oynuyor” diyen Küçükyumuk, yeni ürün gamının bir önceki nesle oranla yüzde 5 daha az yakıt tüketim değerine ulaştığının altını çizdi.

Düşük yakıt tüketiminin yanı sıra dayanıklılık, kullanım kolaylığı, konfor ve güvenlik alanlarında daha da iddialı durama geldiklerini vurgulayan Tolga Küçükyumuk, iki farklı motor seçeneği ve 4 farklı kabin seçeneği ile yeni T serisinin işletme maliyetlerini minimize ettiğini aktardı.

 

İpek Tanrıyar: TIR kullanma hayalimi Renaulk Trucks ile gerçekleştirdim

Etkinlik alanına Renault Trucks T serisi ile gelen ünlü oyuncu ve manken İpek Tanrıyar, “Trafikte sürükli TIR’larla karşılaşıyoruz. Benim de hayalim hem bir kamyon kullanmaktı. Bu hayalimi Bursa’daki etkinlikte gerçekleştirdim. Çok konforlu bir araç. Herşey son model. Kendimi bir uçağın kokpitinde hissettim” dedi.

 

Etkinlikte Renault Turcks’ı tercih eden müşterilere teşekkür plaketi verildi.

Teşekkür alan firmalar şunlar:

 

Elmas Grup - Akın Kastaş

Mersinler Uluslararası Taşımacılık – İsmet Mersin

Kaynak Beton – Adnan Kaynak

Öznil Pazarlama ve Dağıtım – Adnan Kaynak

Çavuşoğlu Nakliyat – Mustafa Karakaya

Relog Lojistik – Burhan Karakaya

Borkont Taşımacılık – Serkan Durukan

Ekin-Tur – Buğra Ekinci

Karmer Uluslararası Taşımacılık – Ali Fuat Mersin

Turcan Taşımacılık ve Akaryakıt – Coşkun Turcan

Erfa Metal Nakliyat – Hüseyin Özel

Baldır Geri Dönüşüm Ambalaj – Orhan Baldır

Neza Nakliyat – Melih kahraman

Öney Taşımacılık – Enver Numanbayraktaroğlu. Hasan Polatlı

Keskinoğlu Tavukçuluk – Murat Gökkaya