8’i personel servisi, 5’i de okul minibüsü olmak üzere 13 Yeni Mercedes-Benz Sprinter’in teslimat töreni, 19 Ocak Çarşamba günü, Gülsoy Otomotiv Florya’da, Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar yöneticileri ve Yıldırım Turizm yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Yıldırım Turizm CEO’su/Yönetim Kurulu Başkanı Esat Yıldırım ve Yıldırım Turizm Filo Sorumlusu Macit Yıldırım’a araçlarını; Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar İkinci El Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Cihangir Eradagör, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü İsmet Emre Gülsoy ve Gülsoy Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın Kocagil teslim etti.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “2020’de olduğu gibi 2021 yılını da yolcu taşımacılığı alanında lider olarak tamamlayarak 2022’deki teslimatlarımıza Yıldırım Turizm ile başlıyoruz. 2021’de Türkiye’deki 25. yılını kutladığımız Sprinter, 1996’dan günümüze hem personel hem de okul servisi alanlarında sektörümüzün öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor. Sprinter araçlarımız, konfor ve güvenlik özelliklerinin yanı sıra uygun işletme maliyetleri ve düşük yakıt tüketimiyle de müşterilerimizin vazgeçilmezi oldu. Yeni Sprinter’de bunlara ek olarak Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı opsiyon sunuyoruz. Filosunu Mercedes-Benz Sprinter ile güçlendiren Yıldırım Turizm’e yeni araçlarının şirketlerine hayırlı olmasını diliyor, tüm Gülsoy Otomotiv çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yıldırım Turizm CEO’su Esat Yıldırım: “Temellerini bizzat 1996’da attığım Yıldırım Turizm, 1998 yılında Yıldırım Turizm Taş. Ser. Hiz. İnş. Ltd. Şirketi adı altında kurumsallaşmıştır. Şirketimizin 24 yıllık başarılı yolculuğuna katkısı olan öncelikle çalışanlarımıza, tedarikçilerimize ve referanslarıyla müşteri portföyümüzü artıran, uzun yıllardır hizmet verdiğimiz müşterilerimize teşekkürlerimi sunarım. Araç parkımızın yaklaşık yüzde 80’ini oluşturan hafif ticari araç sınıfında tercihimizi 2011 yılından itibaren Mercedes-Benz markasından yana kullanıyoruz. Hem sürücülerimiz hem de yolcularımızın ihtiyaçlarına üst düzeyde cevap verebilen Sprinter’ın yeni nesli ile sürdürülebilir iş birliğimizi 13 adet Sprinter araç alarak devam ettiriyoruz. Konusunda uzmanlaşmış güvenilir kadromuz ve sürekli yenilenen araç filomuzla personel, öğrenci ve diğer tüm ulaşım alanlarında kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkemizle yolumuza devam ediyoruz. Yeni Mercedes-Benz Sprinter Minibüslerimizi teslim eden tüm Mercedes-Benz ekibine ve Gülsoy Otomotiv’e teşekkür ediyor, araçlarımızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”