Yeni Sprinter Minibüs’te 13+1’den 22+1’e kadar koltuk seçenekleri, yenilenen yolcu koltuklarında her koltuk sırasına ait USB girişleri, yenilenen klima sistemi ve “Aktif Fren Asistanı” ile konforlu ve güvenilir taşımacılığın kuralları yeniden belirleniyor.

Yeni nesil Sprinter’ın yükseklik ve eğim ayarlı deri direksiyonu, 5 inç renkli göstergesi, 10 inç dokunmatik ekrana sahip MBUX multimedya sisteminin yanı sıra sınıfında tek 360 derece kameralı park paketi bulunuyor.

Yeni Mercedes-Benz Sprinter ile ilgili olarak Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz; “Sprinter araçlarımız satışa sunulduğu günden bu yana; hem fonksiyonellik, çok yönlülük, sağlamlık özellikleri hem de güvenlik donanımları ile taşımacılıkta fark yarattı. Yeni nesil Sprinter araçlarımız da sunduğu bu temel özellikleri aynen korumanın yanı sıra, kapsamlı teknolojik çözümleri ve üstün fonksiyonları ile benzersiz bir örnek sergiliyor. Sahip olduğu özelliklerle yeni nesil Mercedes-Benz Sprinter, yolcu ve yük taşımacılığı için başarılı bir ticari çözüm haline geliyor. Mercedes-Benz’in, Türk mühendisliği ve Türk işçilerin emeğiyle ‘terzi dikim’ araçların konfor ve kalitesini, yeni nesil Sprinter ile herkese yakışan üst seviyede araçlar sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.