Pazardaki ilk yılında “Uluslararası 2015 Yılın Vanı” ödülünün sahibi Yeni Daily, satış adetlerinde önceki yıla oranla yüzde 20 artışla büyük bir başarıya imza attı. Yükselen satışlar aracın pazar tarafından oldukça olumlu karşılandığını ve şirketler arasında popülaritesinin arttığını gösteriyor.

Yeni Daily Avrupa’da pazar payını 2014’e göre yüzde 0,6 arttırdı, bu artışta anahtar alıcıların Yeni Daily’i tercih etmeleri etkili oldu. Latin Amerika’da ise zorlu pazar koşullarına karşı Daily pazar payında yüzde 1,5’lik bir artış yakaladı.

2,7 milyon adet satış rakamına ulaştı

Iveco Marka Başkanı Pierre Lahutte yaptığı açıklamada Daily’nin özellikle van modellerindeki küresel başarısıyla gurur duyduklarını, Daily’nin sunulduğu pazarlarda hak ettiği ödüllere kavuştuğunu ve bunda sektör uzmanlarıyla ulaşım profesyonellerinin Toplam Sahiplik Maliyeti, konfor, üretkenlik ve sürdürülebilirlik gibi kavramlarda çıtayı yükseltmesinin etkili olduğunu belirtti.

Yeni Daily, tanıtıldığı andan itibaren dünyanın birçok yerinde sektörün önde gelen uzmanları tarafından ödüllendirildi. İlk olarak 2014 Hannover Uluslararası Ticarî Araç Fuarında “Uluslararası 2015 Yılın Vanı” ödülünü alan Daily, ödüllerine “En İyi Şehiriçi Dağıtım Aracı 2015” ve “En İyi Yenilikçi Şehiriçi Dağıtım Aracı 2015” ile devam etti. Daily’nin Hi-Matic versiyonu da Avrupa karavan endüstrisi tarafından “2016 Avrupa Yenilikçilik Ödülü” ile ödüllendirildi. Son olarak da Şili’de “2016 En İyi Ticarî Araç” ve Almanya’da “3,5 tona kadar En İyi Ticarî Araç” unvanlarını aldı.

Yeni Daily Hi-Matic: Mükemmel sürüş keyfinin sırrı

Yeni Daily Hi-Matic, Iveco’nun çok yönlülük, verimlilik ve konfor sağlayan seçkin 8 ileri otomatik vitesiyle pazara damgasını vurdu. Avrupa pazarındaki ilk yılda Daily Hi-Matic, başta Almanya, Birleşik Krallık ve Baltık ülkeleriyle Benelüks ülkeleri olmak üzere Avrupa genelinde 10,000 adetten fazla satıldı.

Iveco, 2015’te %100 elektrikli, sıfır salınımlı, maksimum sürdürülebilirlik ve güvenilirlik sağlayan Yeni Daily Elektrik’i tanıtmıştı. Araç, dağıtım veya yolcu taşımacılığı gibi görevlerin şehiriçi ayağı için harika bir seçenek oluşturuyor.

Iveco aynı zamanda off-road görevler için Yeni Daily 4x4’ü de tanıtmıştı. Bu araçta Daily’nin ana özellikleri sağlamlık, esneklik ve kendine has eşsiz özelliklerle buluştu. Araç 3,5 ton ve 5,5 tonluk iki ağırlık seçeneği ile şasi kabin, yolcu kabini ve özellikle kampçılar ya da minibüs uygulamaları için özel şasi modellerine sahip.

Yeni Daily, Avrupa’daki filoların tercihi oldu

Yeni Daily, Avrupa’da kiralama, dağıtım ve teslimat, e-ticaret gibi alanlarda faaliyet gösteren büyük operatörler tarafından tercih edildi; bu operatörlerin büyük kısmını sadık müşteriler oluşturuyor.