Volkswagen Ticari Araç tarafından düzenlenen etkinlikte turizm, öğrenci, personel taşımacılığı ve VIP transfer hizmetlerinde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri bir araya geldi.

İstanbul’da hizmet veren 100’ü aşkın firmanın yöneticilerinin katıldığı buluşmada, Volkswagen Ticari Araç’ın geçtiğimiz günlerde pazara sunduğu iki yeni modeli Crafter Premium ve Caravelle 9+1 tanıtıldı.

Özel yolcular için, çok özel bir araç; Yeni Crafter Premium

Etkinlikte sergilenen Yeni Crafter Premium, Volkswagen Ticari Araç’ın, turizm ve özel yolcu taşımacılığında fark yaratacak bir modeli. Özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan bu modelde, rahat bir yolculuk için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. İç mekanda tamamen deri kaplı siyah ve gri renk seçenekleriyle sunulan genişletilmiş koltuklarıyla, üst düzey konfor ve ergonomi sunarken aynı zamanda standartların üstünde bir oturma alanı sağlıyor. Yeni Crafter Premium’un yolcu bölümündeki tüm koltuklarda USB girişi, içecek ve telefon koyma yeri standart olarak bulunuyor.

9+1 Masalı, 9+1 Bagajlı, 10+1 Masalı ve 10+1 Bagajlı olarak 4 farklı konfigürasyonla pazara sunulan Yeni Crafter Premium, Alcantara iç kaplaması ve ahşap görünümlü yer kaplamasıyla da fark yaratıyor. Yeni Crafter Premium’da dikiz aynasına entegre geri görüş kamerası ve uzaktan kumandalı 19 inç ekran da standart olarak sunuluyor. Masalı modellerde bulunan şık ahşap masalarda bardaklık ve telefon koyma bölümleri seyahat sırasında konfor sunarken bagajlı modellerin geniş bagaj alanı yolcular için rahatlık sağlıyor.

Gümüş ve siyah renkle satışa sunulan Yeni Crafter Premium, dış tasarımında karartılmış camları, gövde renginde tamponu ve krom ön ızgarasıyla da dikkat çekiyor. 

Sektörün ihtiyacı Caravelle 9+1

Etkinlikte, özellikle sektör temsilcileri tarafından yoğun talep gören Yeni Caravelle 9+1 modeli de sergilendi. Yeni ek donanımlarıyla farklılaşan Caravelle 9+1, minibüs amaçlı kullanım için de tercih edilebiliyor.

Sınıfında ticari amaçlı minibüs olarak da kullanılabilen tek araç olma özelliğine de sahip Yeni Caravelle 9+1, kullanıcıların beklentileri doğrultusunda Türkiye’ye özel olarak tasarlandı. Yeni Caravelle 9+1 modelinde sağ kayar kapıda otomatik basamak, tavanda acil çıkış, sağ kayar kapı girişinde iniş ve binişleri kolaylaştıran tutunma kolları, sağ ve sol tarafta çift kayar kapı ve sürücü yanında ikili yolcu koltuğu bulunuyor.

Trendline modelinde standart olarak sunulan otomatik yanan farlar, yağmur sensörü ve otomatik kararan iç dikiz aynası özellikleri konforu artırıyor ve sürüş kolaylığı sağlıyor.

Sınıfında sadece Caravelle’de bulunan hıza duyarlı servotronik direksiyon, yüksek hızlarda daha güvenli, düşük hızlarda da daha konforlu bir kullanım getiriyor. Ayrıca hız sabitleyici de standart olarak sunuluyor.

102 PS motor gücüne sahip olan Caravelle 9+1, aracın performans ve çekiş yeteneğini artıran değişken geometrili turbo (VTG) ve intercooler sistemine sahip. Yüksek güç ve tork değerlerine rağmen, son derece tutumlu olan TDI motor, Caravelle’e etkileyici bir güç, dinamizm ve verimlilik sağlıyor.