Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan, 19-23 Kasım tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenecek Solutrans Fuarı’nda bu yıl da yerini almaya hazırlanıyor. Taşımacılık sektörü ve kentsel ulaşım profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda Tırsan, geniş ürün yelpazesinde yer alan yenilikçi ürünlerini ve hizmetlerini sektörle buluşturacak. Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği, bünyesinde bulunan Kässbohrer marka iki lansman aracını da fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Tırsan, Avrupa’nın En Geniş Ürün Gamını Fransa’da Sektörle Buluşturacak

Tırsan, genel kargo, soğuk zincir, inşaat ve sıvı ürün taşımacılık sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayan en geniş ürün gamı ile 55’ten fazla ülkedeki müşterilerinin çok yönlü ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Solutrans esnasında Tırsan, üstün yalıtım sağlayan ve yakıt tüketimini azaltarak toplam sahip olma maliyetinin azaltılmasına katkıda bulunan frigo aracı Kässbohrer K.SRI C, ağır taşımacılık mühendisliğinin en iyi örneği, 3 dingilli uzayabilir Kässbohrer Mega platform K.SPA M aracını, yüksek ve gabari dışı özel taşımalar için geliştirilen iki dingilli Low-Loader K.SLL 2 ve bağımsız açılır yükleme kapağı, pnömatik kaldırma arka tamponu ve otomatik branda gibi tümü uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen benzersiz özelliklere sahip 3 dingilli Damper K.SKS 3 araçlarını HOL 5.2, Stand 5 R 205’de ziyaretçilerle buluşturacak.

Tırsan fuarda ayrıca, DIN EN 283 normları uyarınca 9.500 kg forklift dingil yüküne dayanıklı, omega profilli 35 mm sert tahta tabanla donatılmış Tenteli Perdeli K.SCH aracını 5 R 205 / EXT 5 002’de sergileyecek.

Tırsan, Ürün Gamını Müşteri İhtiyaçları Doğrultusunda Geliştiriyor

Treyler İnovasyon 2017 ödülünü kazanmasının ardından, Treyler İnovasyon 2019 ödüllerinde de “Şasi” kategorisinde ödülün sahibi olan Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Kässbohrer marka iki lansman aracını, HOL 5.2, Stand 5 R 205’de sektörün beğenisine sunacak.