İstanbul merkezli ve nakliye hizmeti de veren Yapımar Madencilik, 1 adet FH 500 Hp 4X2 çekici satın aldı. 6 ay önce ilk çekicisini Volvo marka tercih eden Yapımar Madencilik,  bu alımla genç filosundaki araç sayısını ikiye yükseltti. Türkiye genelinde restorasyonu yapılan tarihi eserlerin nakliye hizmetini gerçekleştiren firma İstanbul, Eskişehir, Çorum, Bursa, Yenişehir, Ankara hatlarında çalışmaktadır.

Gerçekleştirilen teslimat törenine Yapımar Madencilik adına firma ortakları Şenol Çubukçu ve Ahmet Hatkaoğlu hazır bulundu. Yakıt tüketiminde önemli oranda tasarruf, prestij algısı, yaptıkları işin yoğunluğu ve ağırlığı nedeniyle sağlamlığa önem vermelerinin Volvo’yu tercih etmelerinde öne çıktığını belirten Şenol Çubukçu, “Volvo’ya yaptığımız yatırım bize kazanç olarak geri döndü. Ayrıca servis hizmetinin zamanında ve tam olarak sağlanması ile tek markalı araç parkına sahip olma hedefimiz doğrultusunda Volvo ile çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Satış Temsilcisi Gökhan Hıraca ise, “Yapımar Madencilik, ilk aracını 6 ay önce FH 460 alarak gerçekleştirmişti. Müşterimizin araçlarımızdan duyduğu memnuniyet, filosunu Volvo üzerine kurması kararında etkili oldu. Bu kararları ve markamıza duydukları güven için kendilerine teşekkür ederiz,” dedi.