Samandıra tesislerinde düzenlenen teslimat törenine katılan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan’ın Aralık ayında 33 yıllık tarihi boyunca teslimat rekoru kıracağını vurgulayarak, “Tırsan Treyler olarak Aralık ayında 546 adetlik araç teslimatı gerçekleştireceğiz. Bu tarihi bir rekordur” dedi. Karadeniz Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sandıkçı, Tırsan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’ndan toplam 30 adet aracını teslim aldı.  

Teslimatta 546 adetle tarihi rekor kırıyoruz

Türkiye’nin 33 yıldır lider treyler üreticisi  Tırsan’ın Aralık ayında 546 adetlik teslimat gerçekleştirerek bir rekora imza attığını kaydeden Nuhoğlu, “Karadeniz Nakliyat’a bugün 15’i DAF ve 15’i Tırsan olmak üzere toplam 30 adetlik araç teslimatı gerçekleştiriyoruz. Karadeniz Nakliyat başta olmak üzere Tırsan markasına güven duyan tüm nakliyeci dostlarıma teşekkür ediyorum. 2011 yılında yeni ürünlerimizi piyasaya sürerek dostlarımızın bize duyduğu güveni daha da artırmayı hedefliyoruz. 2011’de aylık 500 adet seviyesinde araç teslimatı gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.  

Karadeniz Nakliyat’ın tercihi her zaman Tırsan Trabzon merkezli Karadeniz Uluslararası Nakliyat’ın semi-treylerde tercihinin hep Tırsan’dan yana olduğunu söyleyen Karadeniz Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sandıkçı ise Tırsan’ı tercih etmelerinde en önemli nedenin markaya duydukları güven olduğuna dikkat çekerek, “DAF ve Tırsan markalarına ürettikleri ürün nedeniyle büyük bir güven duyuyoruz. Filomuzda 26 adet DAF bulunuyor. Treylerde ise bugüne kadar hep Tırsan’ı tercih ettik” diye konuştu.   Karadeniz Uluslararası Nakliyat Karadeniz Uluslararası Nakliyat, 14 yıllık geçmişe sahip ve kurulduğu günden ağırlıklı olarak kuru gıda ve inşaat malzemeleri taşımacılığında öncü şirketler arasında yer alıyor. Rusya,  Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Ortadoğu, Uzakdoğu, Yakın Doğu ve Afganistan’a taşıma gerçekleştiren Karadeniz Nakliyat’ın merkezi Trabzon’da bulunuyor.