Temsa, ABD otobüs pazarında Türk rüzgarı estirmeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin Louisville Kentucky şehrinde 9-12 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen ABA (American Bus Association) Amerikan Otobüs Birliği Fuarına katılan Temsa, fuar standında 3 ürünü TS30, TS35 ve TS45’i sergiledi. 

Temsa standına ziyaretçi akını

Temsa’nın ABA Fuarı’ndaki standı ziyaretçi akınına uğradı.  Filosunda aktif olarak Temsa ürünleri kullanan ve ABD'nin en büyük filosuna sahip ilk 20 büyük operatörü arasında yer alan Arrow ve Lamers yetkilileri de Temsa standını ziyaret ettiler. Arrow ve Lamers şirketinin yetkilileri, araçlardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Temsa otobüslerin özellikle güvenlik, sağlamlık ve yüksek manevra kabiliyeti nedeniyle öne çıktığını ve yatırım tercihinde birinci sırada yer aldığını ifade ettiler. 

1000 otobüs hedefini aşacağız

ABD yollarında 700’ü aşkın Temsa markalı otobüsün hizmet verdiğini belirten Genel Müdür Dinçer Çelik, “Son üç yıldır üst üste yüzde 10 pazar payı almayı başardık. Dünyanın en zorlu pazarı olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri’nde operatörlere en geniş ürün gamını sunan üretici olmaya devam ediyoruz. 2016’da ilk hedefimiz 1000’li rakama ulaşmak ve bu rakamın da üzerine çıkmak. Elde ettiğimiz bu başarıda üretimdeki gücümüzün yanı sıra yurtdışı ekibimizin ve ABD’li iş ortaklarımızın da katkısı büyük oldu ” dedi.

UMA Fuarı’nda TS35 E model otobüs tanıtılacak

ABA Fuarı’nda müşterileri ile bir kez daha buluşmanın mutluluk verdiğini de açıklayan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, ‘ABD pazarına önümüzdeki süreçte mevcut ürünlerimize ek olarak yepyeni tasarıma sahip ürünler sunmaya devam edeceğiz.  ABA Fuarı’nın ardından Amerika’nın otomotiv endüstrisinin en geniş katılımlı fuarları arasında yer alan UMA Motorcoach Otomotiv Fuarı’na katılacağız. 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Atlanta’da düzenlenen fuarda TS35 ürünümüzün yenilenen modeli TS35 E aracımızı tanıtacağız. Temsa’nın hem iç pazarda hem dış pazarda koşusu büyüyen hedeflerle devam edecek” diye konuştu.