İkinci el kamyonların güvenle alınıp satıldığı TruckStore teslimatlarına devam ediyor. Tema Taşımacılık, TruckStore ile yaptığı anlaşma ile filosuna 7 adetlik Actros 1845 LSnR kattı. 

Uluslararası taşımacılık alanında hizmet veren Tema Taşımacılık, 7 adet 2018 model Actros 1845 LSnRL ile filosunu genişletti. Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde bulunan TruckStore tesislerinde gerçekleştirilen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk TruckStore Grup Müdürü Oytun Balıkçıoğlu tarafından Tema Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ender Karakuş ve Genel Müdürü Metin Tanju Aydın’a teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk TruckStore Grup Müdürü Oytun Balıkçıoğlu törende gerçekleştirdiği konuşmada; “Bu teslimatın Mercedes-Benz Türk için ayrı bir önemi var. Değerli müşterimiz Tema Taşımacılık, bu iş ortaklığı neticesinde ilk kez filosuna Mercedes-Benz yıldızı taşıyan araçlar ekledi. Teslimatını gerçekleştirdiğimiz 7 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL çekicimizin Tema Taşımacılık’e hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyoruz.” dedi.

Tema Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ender Karakuş ise, “Bugün önemli bir yatırımı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Filomuza kattığımız 7 adet Actros 1845 LSnRL çekici ile kusursuz hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz. Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL’lerin satın alınmasındaki hizmetlerinden dolayı Mercedes-Benz Türk ve TruckStore’a teşekkür ediyoruz. İlerleyen dönemlerde de iş ortaklığımızı yeni filo alımlarımızla devam ettirmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.