Sesli Turizm, takas yolu ile satın aldığı 41 adet Mercedes-Benz Sprinter marka araçları Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv’in Hadımköy’deki lokasyonunda gerçekleştirilen tören ile teslim aldı. Filosunda 109 adet araç bulunan Sesli Turzim’in Mercedes-Benz marka araç sayısı gerçekleştirilen teslimatla birlikte 107 adede yükseldi. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Mercedes-Benz Türk Used1 Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Yetkili Bayii Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban, Sesli Turizm Firma Sahibi Metin Sesli katıldılar.

Sesli Turizm törende, bu teslimatın gerçekleşmesindeki katkılarından ve verdikleri kaliteli hizmetten dolayı Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv’e, Mercedes-Benz Türk Used 1’a ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler’e teşekkür etti. Şirket sahibi Metin Sesli: “Sesli Turizm olarak İstanbul bölgesinde okul servisi ve personel taşımacılığı yapıyoruz. Mercedes-Benz Türk, müşterilerinin beklentilerini çok iyi anlayan ve buna göre araçlar tasarlayan bir firma. Okul servisi ve personel taşımacılığı seköründe en önemli konulardan biri güvenlik. Servislerimizi kullanan öğrenciler ve personeller canlarını bize emanet ediyor, bu yüzden de güvenlik bizim için en önde gelen konulardan bir tanesi. Bizim gibi güvenliğe bu kadar önem veren Mercedes-Benz Türk ile filomuzu uygun finansman koşulları ile genişletmekten hem mutluyuz hem de gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Dinamik ve sürekli gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veren Mercedes-Benz Türk, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz, farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekler ile pazara sunduğu hafif ticari araç modeli Sprinter’da 3 farklı gövde uzunluğu ve aks mesafesi seçeneği ile ergonomi ve konforu bir arada sunuyor. Mercedes-Benz mühendisleri tarafından sürücülerin ve müşterilerin yorum ve beklentilerinden yola çıkarak geliştirilen Sprinter, personel ve okul servislerinde yolcularının güvenliğini artıran özel donanım ve ekipmanları standart olarak sunuyor.

Taşımacılık sektöründe yıldız olan Mercedes-Benz Türk, Sprinter marka araçlarında sunduğu güvenlik donanımları ve konfor ile personel ve okul servisi pazarında da gücünü gösteriyor.

Mercedes-Benz Sprinter araçlar yönetmeliklere uygun olarak 3 noktalı ve gergili emniyet kemerleri, rüzgar savrulma asistanı, yağmurda fren desteği, rampa kalkış desteği, adaptif fren lambaları, çarpışma önleme asistanı ve sıkışma önleyicili orijinal elektrikli kapıları ile müşterilerine güven ve konforu bir arada sunuyor.