TREDER yeni katılımlarla büyümesini sünrdürüyor. Ailenin yeni üyesi olan Scorpion Trailer, kaliteli üretim ve yüksek müşteri memnuniyeti ile öne çıkıyor.

TREDER ailesine katılmalarını değerlendiren Scorpion Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Harun Alım; kaliteli üretimleri, stok güçleri, kalite-fiyat oranı yüksek ürünleri ve takım çalışmasını her şeyin üzerinde tutan ekipleri ile büyüme yolculuğunu sürdürdüklerini söyledi. Alım, Avrupa normlarına uygun üretim yaptıklarını ve ihracat odaklı satış politikası ile bayi ağını günden güne genişleterek hizmet verdiklerinin altını çizdi.

Üretimini 1.200 adede çıkaracak

2022 yılında ağırlıklı olarak römork ve yarı römork grubu üretimi yapacaklarını ve toplam 600 adetlik üretim planları olduğunu bilgisini veren Alım, “Özellikle römork grubunda mevcut ve potansiyel müşteriler nezdinde ilk akla gelen markalardan biri olmaktan gururluyuz. 2021 yılında hazırladığımız 5 yıllık ihracat master planı çerçevesinde, 2025 yılı sonunda yıllık 1.200 araç üretmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda araştırmacı, yenilikçi, işini iyi ve kaliteli yapan, rekabetçi fiyatları vermeye çalışan, mutlu müşteri portföyü oluşturup kurumsallık adına güvenilir ve lider bir firma olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

2021 yılında açtıkları İstanbul İhracat Ofisi ile büyük bir mesafe aldıklarını kaydeden Alım, İstanbul’un ticari açıdan ülkemizin en önemli şehri olduğunu ve bu dinamizme uygun olarak, hizmetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Scorpion Trailer’in kilometre taşları

2009 - 500 metrekarelik bir alanda eğitimli personel istihdam ederek, sektöre kaliteli hizmet sağlayıcı olarak giriş yaptı.

2013 - Sunulan servis hizmetlerini eksiksiz ve layıkıyla yerine getirerek alınan olumlu geri bildirimler ile hizmetlerine devam etti.

2017 - “Tam Müşteri Memnuniyeti” politikasını hayata geçiren Scorpion, mutlu bir müşteri portföyü oluşturdu ve hizmet taleplerinin yanı sıra yeni ürün talepleri de artmaya başladı. Böylece şirket, treyler üretimine yatırım yapmaya başladı.

2018 - Faaliyet alanını 5.000 metrekarenin üzerine çıkaran Scorpion Trailer, Lowbed Semi Trailer ile Low Loader Treyler üretimi ve ihracatına başladı.

2020 - Üretim kapasitesi 230 adede ulaştı ve üretim alanı 7.000 metrekare kapalı, 13.000 metrekare açık alan olmak üzere toplam 20.000 metrekareye çıktı.

2021 - İstanbul İhracat Ofisi hizmete girdi. 480 ürünün ihracatı gerçekleştirildi.

2022 - Yıllık üretim planlaması alınan siparişler doğrultusunda 600 adet olarak belirlendi.