S.KO COOL Frigorifik Semi Treyler

Schmitz Cargobull bu yılki IAA Ticari Araçlar Fuarı‘nda S.KO COOL treylerini yeni bir formatta sergileyecek. Nakliye çözümleri üzerine geliştirilmiş yeni frigorifik kasa yapısı, S.CU adıyla bilinen yeni nesil soğutucu ünite ve treyler ile soğutucu üniteyi uzaktan takip etmeye yarayan Telematics sistemi ile birlikte nakliye şirketleri,soğuk zincir taşımacılığı için kusursuz hale getirilmiş komple bir pakete sahip olacaklar.

Görünüyor ki, yeni nesil SKO COOL çok kısa zamanda geleceğe dönük iyileştirmelerinin yanısıra kendine özgü çarpıcı görüntüsüyle görücüye çıkacak.Yarı römorkun ön kısmı komple yeniden tasarlandı. Ön duvarın korumalı bölgesi,çekici bağlantısı sırasında oluşabilecek muhtemel hasarları önlemek için daha da yukarıya çekildi. Ayrıca, ön duvarın yalıtım kapasitesi, çeşitli detay optimizasyonları ile daha da arttırıldı. Son olarak yeni nesil yan korumalar ise, bir jenerasyon değişikliğinin en önemli işaretcisi oldu.

Yeni Nesil Schmitz Cargobull S.CU Soğutucu Ünite

Schmitz Cargobull, kendi üretimi olan  soğutucu ünitesini daha da geliştirdi ve modern bir common-rail dizel motorla donattı. Sürekli yüksek soğutma kapasitesi ve hassas sıcaklık kontrolü ile yeni nesil soğutucu ünitesi yüzde 10'a kadar daha az yakıt tüketiyor. Tüm Schmitz Cargobull soğutucu üniteleri, Ocak 2019'da yürürlüğe giren ‚‘‘Stage 5‘‘ emisyon standardına uygun olarak üretiliyor. Yeni soğutma ünitesinin ve geliştirilmiş hava sirkülasyonunun optimum tasarımı sayesinde, kullanıcılar frigorifik kasanın içersinde  daha homojen bir ısı dağılımına ulaşırlar.

Okuması daha kolay hale getirilmiş daha büyük göstergeli kontrol paneli sayesinde S.CU soğutucu ünitenin kullanıcı dostu olma fonksiyonu artırıldı. Ekrana alternatif olarak, S.CU soğutma ünitesinin ve telematik sisteminin tüm fonksiyonları bir akıllı telefon üzerinden de kontrol edilebiliyor.

Perdeli Yarı Römork SCS – Power Curtain

Schmitz Cargobull'un POWER CURTAIN S.CS perdeli aracı, artan nakliye verimliliği ve etkili zaman yönetimi taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.Yan çıtalar olmasa bile, DIN EN 12642 Code  XL sertifikalı üstyapı mukavemeti ilave kemerleri ve brandaya entegre çelik tel ile elde ediliyor. Kemerli bu sistemin en büyük avantajı: Yük güvenliğini sağlamak için zaman alıcı bir işlem olmaksızın daha hızlı yükleme ve boşaltma imkanı sağlıyor. Bu, sürücünün çalışmalarına daha hızlı devam etmesini ve taşıma işlemini daha da optimize etmesini sağlıyor. POWER CURTAIN ayrıca hırsızlığa karşı yüksek koruma sağlıyor.

S.CS MEGA Perdeli Yarı Römork - 300 kg daha hafif 

Yeni geliştirilmiş soğuk bükme şasi ve ağırlığı optimize edilmiş tasarımı sayesinde S.CS MEGA  hem sağlamlık ve kalitesini muhafaza etmiş hem de 300 kg daha hafif hale geldi . Böylelikle araç 6 bin 290 kg boş ağırlığa ulaşarak kullanıcılar için çok daha avantajlı hale geldi.

S.CS UNIVERSAL Perdeli Yarı Römork - 6 tondan az boş ağırlık

Kayar Perdeli S.CS UNIVERSAL artık daha hafifletilmiş olarak kendini gösteriyor. Schmitz Cargobull’un bu çok yönlü aracı  6 tonun altında boş ağırlığa sahip. Tabii ki, araç DIN EN 12642 Code  XL sertifikasına sahip ve ayrıca yeni bir tasarımda sunulan yeni yan korkuluklar ile donatıldı.

Yuvarlatılmış çelik gövde ve alüminyum kutu gövdesi ile S.KI termal damperli römork

Ağırlık azaltma özelliğine önem veren Schmitz Cargobull, yuvarlatılmış çelik gövde için geliştirilmiş ısı yalıtımı sunuyor. Yük kaybını en aza indirmek için, S.KI SR yuvarlak çelik damper gövdesinin ısı yalıtımı 2018 yılı için yeniden optimize edildi. Yenilikçi yalıtım malzemesi, sayesinde toplam ağırlık 310 kg. düşürüldü. Ayrıca sağlam ve faydalı bir şekilde optimize edilen bir taşıma çözümü sunuyor. Yuvarlatılmış çelik gövdenin yanı sıra, alüminyum kutu gövdesi de tam yalıtım ile mevcut. Bu ağırlık optimizasyonlu taşıma çözümü, aynı zamanda, sadece 5,1 t'lik boş ağırlığı sayesinde yüksek bir yük kapasitesi sağlarken, gerekli yalıtım standartlarına da uygun. Treylerin dış boyutları sonuç olarak önemli ölçüde değişmediğinden, damper treyler düşük ağırlık merkezini korur ve standart ürün gamından herhangi bir havuz kaplama seçeneğiyle birleştirilebiliyor.

Alüminyum  Gövdeli S.KI VOLUME Damper Treyler

S.KI VOLUME AK yarı romörk damperli semi treyler, 160 mm daha alçak olmasına rağmen, aynı gövde hacmine ve 150 kg'a kadar azaltılmış boş ağırlığa sahiptir.

Damperli treyler ayrıca Eylül 2018'den itibaren Schmitz Cargobull aksı ile de satışa sunulacak.