Teslimat töreninde söz alan Kumartaşlı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kumartaşlı, "Sektörde uzun yıllardır yer alan firmamız özellikle son 15 senedir yaptığı yatırımlarla işini her geçen gün çağın gereksinimlerine uygun hale getirmekte ve iş hacmini de sürekli artırmaktadır. Şu an itibariyle günlük yumurta üretimimiz 1.500.000 adedin üzerinde olup kendi tesislerimizde en hijyenik şartlarda paketlenmesi yapılmaktadır. Bugüne kadar ürünlerimizin son kullanıcıya ulaşmasını çalıştığımız firmalar kanalıyla sağladık. Fakat 2017 senesinin sonunda aldığımız kararla ürünlerimizi kendi araçlarımızla taşıma kararı aldık. Bunun altındaki ana neden ise yumartamızın üretimden son kullanıcıya satışa sunulana kadar kendi kontrolümüz altında olmasını istememizdir. Tüketicilerimize her zaman en iyi sunmak istediğimiz için kendi yatırımımızda sektöründe en iyisi olduğunu düşündüğümüz Schmitz Cargobull'a karar verdik. İş birliklerinden dolayı kendilerine de teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Filoyu kurarken risk almak istemedik

Yine Kumartaşlı Gıda adına söz alan lojistik müdürü Fahrettin Kara ise şunları söyledi: "Schmitz Cargobull taşımacılık sektöründe herkesin bildiği ve kalitesine yüzde 100 güvendiği markaların başında geliyor. Daha önceki tecrübelerimiz sayesinde biz de Schmitz Cargobull ile tanışmıştık. Malumunuz gıda sektöründe yer alıyoruz. Filomuzu yeni kurduğumuz bu noktada risk almayarak yatırımımızda Schmitz Cargobull'u tercih ettik. Dusseldorf palet tipine uygun çift katlı 10 adet frigorifik semi-treyler ile taşıma faaliyetlerimize başladık. Umarım işbirliğimizi uzun yıllar sürdürürüz."

Teslimat töreninde Schmitz Cargobull adına konuşan satış müdürü Cenk Demir ise "Bildiğiniz gibi 2016 yılı Temmuz ayından bu yana Türkiye'de yeni bir yapılanmaya gittik. O günden bugüne de çok yol kat ettik ve her geçen gün ivmemizi arttırıyoruz. Bu çalışmaların sonucunda 2017 yılını frigorifik semi-treyler pazarında pazar lideri olarak kapattık. Kullanıcılarımızın bildiği, alıştığı Schmitz Cargobull kalitesi artık daha geniş kitlelere yayılıyor. Gıda taşımacılığı en hassas taşıma tiplerinden biri olduğu için ülkemizdeki kullanıcılar da artık kaliteye daha fazla önem veriyor. Amacımız bugüne kadar iş birliği yaptığımız veya kimi nedenlerle yapamadığımız tüm müşterilerle en kısa sürede Schmitz'i tanıştırmak. Isı kontrollü yüklerini güvenle taşımalarını sağlamak." şeklinde konuştu.