Renault Trucks, tutkunlarına yeni, inovatif ve interaktif bir deneyim sunuyor. 6 Nisan 2021’de Renault Trucks T serisi 2021 modelinin yenilikleri, kamyon sürüş simülatör video oyunu Euro Truck Simulator 2 ile tanıtılacak. Dış tasarım, sürüş konumu ve kabin düzeni güncellenecek ve her şey oyunda sanal olarak test edilebilecek.

2021 yılında Renault Trucks, uzun yol (T) ve şantiye (C ve K) serisi ürün gamlarını güncelliyor. Yeni araçlar, Renault Trucks’ın 2013 yılında ürün gamında gerçekleştirdiği genel revizyondan bu yana en kapsamlı değişimler oluyor.

Sürücülerin rahatı için Renault Trucks, hem sürüş hem de kabin içi konforu açısından önemli iyileştirmeler gerçekleştirdi. Renault Trucks, T, C ve K ürün gamları geliştirilirken, sürücü ve yol kullanıcıları için yüksek güvenlik seviyesi de öncelikler arasında yer alıyor. Müşteriler için araç verimliliği de iyileştirilerek, özellikle ilgili önleyici bakım sözleşmeleri sayesinde, yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları daha da azaltıldı ve araç kullanımı geliştirildi.

Dünya çapında 9 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip Euro Truck Simulator 2 PC oyununda oturum açmanız veya sosyal ağlarda #renaulttrucksevolution hashtag’ini kullanarak diğer oyuncuların sürüş deneyimini paylaşmanız yeterli.

Ek olarak 29 Mart 2021’den itibaren Euro Truck Simulator 2 oyun topluluğu, Renault Trucks bayilerinin önünde kırmızı bir perdenin altında gizlenmiş olan Renault Trucks T 2021’i görebilecek. Perdenin kalkması beklenirken, Renault Trucks sosyal ağlarında yarışmalar düzenleyecek ve #renaulttrucksevolutioniscoming hashtag’i üzerinden çok sayıda ödül kazanılabilecek.