Bursa'da yer alan Borusan Grubu'na ait Kerim Çelik firmasına dışarıdan nakliye hizmeti sunan Özer Nakliyat, filosuna Volvo Trucks FH serisi bir araç dahil etti. Bu alımla birlikte firmanın toplam filo sayısındaki araç sayısı ise 5'e yükseldi.

Ağır yük taşımacılığı için de tercih edilen FH serisi, yüksek manevra kabiliyetinin yanı sıra avantajlı yakıt maliyeti ve yüksek performans ile tercih ediliyor. Aracın teslimat töreninde Volvo Trucks Bölge Satış Müdürü İbrahim Karabulut hazır bulunurken, Özer Nakliyat adına da Vedat Özer yer aldı.

Uzun yıllardır nakliye hizmeti verdiklerini belirten ve şoförlükten araç sahipliğine uzanan bir macera sonucunda kendi firmalarını kurduklarını belirten Serdar Özer, “İlk aracımız ikinci el bir Volvo Power 400 çekici idi. Sonrasında ise FH serisi ile tanıştık. Yakıt ekonomisi, kabin içi konforu ve güvenliği ile sorunsuz bir marka olduğu için ilk günden bu yana Volvo Trucks kullanıyoruz“ dedi.

Volvo Trucks adına konuşan İbrahim Karabulut ise,“Özer Nakliyat bizim için her müşterimiz kadar önemli bir firma. Kendilerinin Volvo Trucks ile uzun yıllara dayanan ilişkisini daha da güçlendirmek için elimizden geleni göstermeye dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz. Kendilerine Volvo Trucks'tan hiç vazgeçmedikleri için Volvo Trucks adına teşekkür ediyorum“ dedi.