Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, Türkiye genelindeki etkin bayi ağını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Sahip olduğu Ar-Ge merkezi ile kullanıcı beklenti ve isteklerine uygun araçlar geliştirerek dayanıklılığı, güvenliği ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar’ın Ereğli'deki yeni otobüs bayisi Özerler Grup'un yeni şirketi Özerler 2 oldu.

İşbirliği için Ahos Hotel’de düzenlenen iftar programına bölgenin önde gelen otobüs ve taşımacılık şirketleri katılırken, misafirler etkinlikte Otokar'ın yüksek yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, düşük işletme giderlerine sahip araçlarını inceleme fırsatı buldu.

Organizasyona, ev sahipliğini de üstlenen Özerler 2 Genel Müdürü Zafer Yazıcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satiş Direktörü Murat Tokatlı, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan,  Özerler Grup Onursal Başkanı Özer Yazıcı ile Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı olan Özerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı, Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Çetin Çimen, halk otobüsü sahipleri ve şoförleri katıldı.

"OTOKAR GRUBUMUZA GÜÇ VERECEK"

Otokar gibi köklü ve birçok alanda öncü bir kurumun yetkili bayisi olmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Özerler 2 Genel Müdürü Zafer Yazıcı, "Otomotiv sektöründe ve otobüs camiasında grubumuza güç verecek yeni iş birliğimizin her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını diliyorum. Otokar'ın geniş ürün yelpazesiyle, bölgedeki müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler üreteceğiz" dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ise "Üstün tasarım, ürün geliştirme, üretim kabiliyeti ve satış sonrası hizmetleriyle otobüs pazarında son 6 yıldır pazar lideri olan Otokar'ın Türkiye genelindeki etkin bayi ağına Özerler Grup'un katılması bizler için memnuniyet verici. Özerler Grup'un tecrübesi ve sahip olduğu yetkinlik ile otobüs alanında bölgenin tüm beklentilerini karşılayarak Otokar markasına değer katarak önemli başarılara imza atacağına inancımız tam" açıklamasını yaptı.