Conecto teslimatları devam ediyor!

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Özel Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Veysi Ekin’e teslim edilmiştir. Yetkililer, Conecto’yu düşük işletme maliyeti ve düşük yakıt tüketimi özelliklerinden dolayı tercih ettiklerini ve Mercedes-Benz’e duydukları güveni dile getirdi.

İstanbul Halk Otobüsü’ne 2 Conecto daha!

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto Mehmet Tuğsal’a ve 1 adet Mercedes-Benz Conecto da Selami Alan’a teslim edilmiştir. Teslimat sırasında, Conecto otobüslerinin yüksek dayanıklılığına ve Mercedes-Benz Türk ile yapılan bu birlikteliğin sağladığı ayrıcalık hissine vurgu yapıldı.

Şehir içi yolculuğun adresi Mercedes-Benz Conecto!

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Cengiz Öztürk ve Mustafa Öztürk’e teslim edilmiştir. İstanbul şehir içi ulaşım hatlarındaki Conecto araçların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Teslimat sırasında yetkililer, Conecto otobüslerinin yakıt dostu performansına ve düşük işletim maliyetlerine vurgu yaparken, Mercedes-Benz kalitesine duydukları güven nedeniyle Conecto’yu tercih ettiklerini dile getirdiler.