OKT Trailer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile “Geleceğim Benimdir” isimli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Mimar Sinan Teknik ve Meslek Lisesi ve Osman Gazi Ticaret Meslek Lisesi’nde okuyan öğrenciler, alanında uzman ve nitelikli personellerden bir gün boyunca eğitim ve danışmanlık aldı.

Öğrencilerin iş hayatında başarıyı yakalamalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinde öğrenciler ve OKT Trailer’ın uzman personelleri gün boyunca yan yana çalıştılar. Öğrenciler, ilgili oldukları meslek dallarında sorular sordular ve hedefledikleri meslek dallarının inceliklerini öğrendiler.

Günün sonunda katılım belgelerini ve hediyelerini alan öğrenciler toplu olarak fotoğraf çektirmelerinin ardından OKT Trailer’dan ayrıldılar.

“Geleceğim Benimdir” isimli sosyal sorumluluk projesinin öğrencilerin gelecek iş yaşamında büyük önem taşıdığını ifade eden OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, şunları söyledi: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projesinin günün anlam ve önemini yansıttığını düşünüyorum. Gelecek nesiller, ülkemizin ekonomik ve sosyal hayatını inşa edecekler. Bizlerin de görevi, iş hayatına adım atacak genç nesilleri en iyi ve en doğru şekilde yönlendirmektir. Osman Gazi ve Mimar Sinan liselerinde okuyan öğrencilerimizi bugün misafir ettik. Her öğrencimizi ilgi alanına göre departmanlarımıza yerleştirdik. Gün boyunca uzman personellerimiz ile birlikte çalıştılar, bilgi alışverişinde bulundular ve akıllarına takılan soruları sorma imkanı yakaladılar. Umarım, gelecek hedeflerini oluşturabilmeleri ve meslek seçimleri konusunda faydalı bir etkinlik olmuştur. “

 OKT Trailer’ın kurumsal bir vatandaş olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğini belirten Maraş, “Ekonomik kalkınmayı; teknolojik gelişmeyle, eğitimle, üretim yöntemlerinin kalitesiyle, sosyal yatırımla ve çevreyle bir bütün olarak gören çok yönlü bir bakış açısına sahibiz. Bu bakış açısıyla yönetilen şirketimizin amacı kar etmenin ötesine geçerek sosyal kalkınmaya ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamaktır.” dedi.