İstanbul, Bursa, Antalya, Adana, Ankara ve İzmir bölgelerinde öğrenci ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Ofses Turizm, uzun yıllardır tercih ettiği Mercedes-Benz Sprinter modellerine yenilerini ekledi. Tek seferde 18 adet Mercedes-Benz Sprinter 16+1 Okul Servisi’ni filosuna katan Ofses Turizm, bu sayede toplam araç sayısını 3 adet de arttırmış oldu.

Mercedes-Benz Yetkili Bayii Has Otomotiv’in Avcılar lokasyonunda gerçekleşen teslimat töreninde, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz HTA Certified Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Certified Alım ve Satım Yöneticisi Cihangir Eradagör, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara ve Has Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban, araçları, Ofses Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sesli, Ofses Turizm Genel Müdürü Hakan Gedik, Ofses Turizm Filo Yönetim Müdürü Emirhan Şahinoğlu, Ofses Turizm Avrupa Yakası 1. Bölge Müdürü Yunus Karakaya ve Ofses Turizm Personel Servisleri Koordinatörü Kenan Köse’ye teslim ettiler.

Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak; “2019 yılında lansmanını gerçekleştirdiğimiz yeni Sprinter aracımıza olan talep, 2020 yılında da yeni teslimatlarımızla aralıksız sürüyor. İş ortaklarımızla uzun yıllara dayanan birlikteliğimiz ileriki yıllarda da sürdürülebilir bir şekilde iş birliğimizin devam edeceğinin adeta bir simgesi. 2019’da ilk Sprinter teslimatını Ofses Turizm ile gerçekleştirdiğimizde, kendilerinin aracımızdan memnuniyetleri sayesinde bugün yeni Sprinter ile iş birliğimizi devam ettiriyoruz. En gelişmiş güvenlik sistemleriyle öğrencileri taşıyan Mercedes-Benz Sprinter araçlarımız aynı zamanda uygun işletme maliyetleri sayesinde şirketlerin kazançlarını korumalarında önemli bir paya sahip. Markamızı bir kez daha tercih eden Ofses Turizm’e, Mercedes-Benz Sprinter okul servislerimizi teslim etmekten gurur duyuyor, kendilerine teşekkür ediyor ve yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Ofses Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sesli; “Merkezi İstanbul yer alan şirketimiz, başta altı büyükşehir olmak üzere, okul ve personel taşımacılığında koyduğu hedeflere emin adımlar ile ulaşarak, Türkiye’nin en büyükleri arasında yer almayı sürdürüyor. 2020 yılında da tercihimizi Mercedes-Benz markasından yana kullanmak istedik. Çok yıllık kasko ve takas desteği haricinde Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu avantajlı kredi sayesinde tek seferde 18 adet aracı daha bünyemize katmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Filomuza eklediğimiz Mercedes-Benz Sprinter 16+1 Okul Servisi araçlar, en ileri güvenlik donanımlarını sunarak hem öğrenciler hem veliler hem sürücülerimiz hem de Ofses Turizm yöneticileri olarak bizlerin huzurla hayatımıza devam etmesini sağlıyor. Filomuzdaki toplam araç sayımızı artırmamıza olanak sağlayan Mercedes-Benz Otomotiv Yöneticileri’ne, bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Yetkili Bayii Has Otomotiv’e ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Uzun yıllardır olduğu gibi bugün de filomuzu Mercedes-Benz marka araçlarla güçlendiriyor, kazancımızı koruyacağımız bir yatırıma daha imza attığımıza inanıyoruz”. diye konuştu.