Serin Treyler,  Kasım  ayında ilk defa müşterileriyle buluşturduğu Tiger Havuz Damper'in başarısını yaptığı teslimatlarla gösteriyor. Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabilmesinin yanı sıra aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne zaman nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabildiği Elektronik Süspansiyon sistemi olası arızaların tespitinde araç kullanıcılarına gerekli bilgiyi sağlıyor.  Asfalt dökümünde kullanılan  Fnisher ile damper arasında, düz yada eğimli yol fark etmeksizin, basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol edebilen, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı sağlayan Smartboard sistemi avantaj sağlıyor. Arka tamponun kullanıma uyumlu olarak hareketli olması, diğer kullanılan aksesuarların da kullanıcısının beklentilerine cevap vermesi, hafifliğinin yanında mukavemetli oluşu, Serin Tiger havuz damperin  tercih edilmesinde en önemli başlıkları oluşturuyor.

“Zorlu şartların güçlü Damperi”

Son zamanlarda yurtiçi taşımacılık sektöründeki firmaların damper grubuna yöneldiklerini vurgulayan Serin Treyler A.Ş. Genel Müdürü Recep Serin “Tiger Havuz Damper’imiz hafifliği  sayesinde daha fazla yük taşıma imkanı sağlıyor. Yüksek mukavemetli malzemeden imal edilen kasa sayesinde her yüke dayanıklı. Ağır yüklere dayanıklı yekpare kaynaksız taban sacı bulunuyor. Bu sayede özkütlesi fazla olan yüklerde dahi tabanın formu bozulmuyor. 2014 yılının Serin Tiger Havuz Damper yılı olacağına inanıyoruz” dedi.

Ocak – Şubat döneminde toplam 141 adet damper grubu teslimatı yapan Serin treyler; en son Üstekler San.Tic.Ltd.Şti.’ne 4 adet, Çetinceviz Nakliyat’a 2 adet ve diğer firmalara yapılan 14 adetlik teslimatı daha gerçekleştirdi.