Mercedes-Benz Türk, bayileri ile birlikte kamyon ürün grubu bazında yapılan çalışmaları, sektörü ve marka performansını, İzmir Çeşme’de düzenlenen bayi toplantısında değerlendirdi. Yıl içinde birçok toplantı ile bir araya gelen kamyon ürün grubu çalışanları, bu geniş katılımlı geleneksel toplantıda yılın ilk yarısını değerlendirip, ikinci yarıya ilişkin programı gözden geçirdiler.

Temmuz sonunda düzenlenen bayi toplantısı programı kapsamında, Mercedes-Benz Kamyon Grubu’nun Türkiye pazarındaki faaliyetleri değerlendirildi. 31 bayiden katılan bayi yöneticileri, satış müdürleri, birinci ve ikinci el bayi satış danışmanları, Türkiye ve dünya genelinde sektördeki gelişmeler, Mercedes-Benz markasının pozisyonu ve geleceğe yönelik hedef ve projeleri hakkında bilgilendirildiler. Mükemmelliğe adanarak çalışmalarını sürdüren Mercedes-Benz Türk bayi teşkilatı, 180 kişinin katıldığı bu toplantıyla 2015 yılı sonu itibariyle kamyon pazarında rekorlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlandılar.

Türkiye’nin her yerinden kamyon ekiplerini bir araya getiren bayi toplantısında, Mercedes-Benz Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz bayi yönetici ve çalışanlarına sıkı işbirliği ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Özbayır ikinci yarıyıl ile ilgili şunları söyledi: “Pazardaki tüm belirsizlik ortamına rağmen ekip olarak koyduğumuz hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. Amacımız 2015 yılının sonunda satış rakamlarımızı yukarıya taşıyarak pazardaki güçlü konumumuzu perçinlemektir. Bu hedeflere ulaşmada satışta kuvvetli bayi teşkilatımız, satış sonrasında Müşteri Hizmetleri’miz, 2.El’de TruckStore ve finansmanda Mercedes-Benz Finansman Türk operasyonlarımız güvencemizdir.”