Merbil Lojistik filosuna 50 Mercedes ekledi Kılıç Group, Aralık ayında yaptığı 6 milyon euro yatırım ile filosunu genişletti ve 50 adet Mercedes-Benz Axor ile gücüne güç kattı. Bünyesinde bulunan Merbil Lojistik Dış Ticaret ve İnş. Ltd.Şti için  Mercedes-Benz Bayii Tarsus Koluman Motorlu Araçlar A.Ş.’den 50 adet Mercedes Axor LS 1840 çekici alan Kılıç Group, 2010-2011 yılları  yatırım planı kapsamında, araç yatırımının ilk dilimi olan 50 adet çekici alımını gerçekleştirdi.

Kılıç Group’ un sahibi Nejdet Kılıç, teslimat töreni sırasında yaptığı konuşmada, taşıma filoları içerisinde, Mercedes-Benz marka çekicileri son derece profesyonel araç olarak değerlendirdiklerini ve filolarında Mercedes marka çekici sayısını artırmayı planladıklarını söyledi.  Nejdet Kılıç, Mercedes-Benz Axor çekicileri tercih etmelerindeki nedenleri ise şöyle sıraladı ; “Mercedes-Benz Axor araçlar, en ağır koşullarda bile sorunsuz çalışıyor. Bunun yanında, bu araçların yakıt tüketimi çok düşük ve ikinci el değerleri ise çok yüksek. Ayrıca, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’ nin satış sonrasında hızlı çözüm üreten servisleri ve araçlarda yedek parça sorununun olmaması da bizler için büyük bir güven kaynağı oldu.”

Dursunoğlu 25 adet 1840 LS E4 aldı

Ereğli Demir Çelik’ten rulo saç taşıyan Dursunoğlu Nakliyat , Mercedes-Benz marka araç alımlarına devam etti. Araç parkında 42’si Mercedes-Benz olmak üzere toplam 68 araç bulunan firma, filosunu 25 adet 1840 LS E4 çekici ile genişletti. Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törene Dursunoğlu Nakliyat Ltd. Şti.'nden Firma Müdürü Bülent Ateş, Mercedes-Benz Türk A.Ş.'den Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldılar.

Giray Lojistik tüm araçlarını Mercedes-Benz yaptı

Yurtdışına kuru yük taşımacılığı yapan Giray Lojistik , 2010 yılı Ağustos ayında aldığı 45 adet Axor 1840LS çekicilere yenilerini eklemeye devam etti. Firma,  teslim aldığı 30 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS E5 çekici ile filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 105’e çıkarttı. Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Aksaray Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen törene  Giray Lojistik Ltd. Şti.'nden Firma Sahibi Şerif Dalgıç, Mercedes-Benz Türk Gaziantep/Koluman Bayisi’nden Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül ve Mercedes-Benz Türk A.Ş'den Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın katıldılar.