Aktif Turizm’e 3 adet Mercedes-Benz Tourismo

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından Aktif Turizm’e satışı gerçekleştirilen 3 adet Mercedes-Benz Tourismo, Has Otomotiv tarafından Mehmet Deveci’ye teslim edildi. Teslimat esnasında firma sahipleri, Tourismo otobüslerinin kalitesine oldukça güvendiklerini ve yakıt performansından memnun olduklarını belirttiler. Tercihlerini yıldızdan yana kullanmanın gururu içinde olduklarını belirten Aktif Turizm yetkilileri, Mercedes-Benz ile olan iş birliğinin firmalarına katmış olduğu gücü vurguladı.

Tourismo en çok teslimatları devam ediyor

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Ankara tarafından Kahraman Taşımacılık’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo RHD, Mustafa Yılmaz’a teslim edildi. Teslimat esnasında, Tourismo otobüslerinin iyi yakıt performansına ve üst düzey konforuna vurgu yapıldı. Firma yetkilileri, Mercedes-Benz otobüslerinin sahip olduğu yüksek ikinci el fiyatlarının, alıcıları ikna eden diğer önemli bir unsur olduğunu belirtti. Kahraman Taşımacılık ayrıca filosundaki otobüslerini Mercedes-Benz kalitesi ile gençleştirmek istediğini dile getirdi.

Turse Grup filosunu Mercedes-Benz ile güçlendirmeye devam ediyor

Turse Grup geçen seneki alımlarına ilave olarak 2019 yılı için planladığı 5 adet 2019 model Mercedes-Benz Tourismo’nun ilk 2 adedini teslim aldı. Filosunda ağırlıklı olarak Mercedes-Benz markalı araçlar olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyesi Efe Ünver, bu yeni alımlarla birlikte hizmet kalitelerini daha da artırarak turizm taşımacılığı sektöründeki liderliklerini pekiştirdiklerini ifade etti.