MAN ve Petrol Ofisi arasında madeni yağ anlaşması yenilendi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve Petrol Ofisi Ticari Satışlar ve Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu yapılan toplantıda anlaşmayla ilgili bilgi verdiler.

Tuncay Bekiroğlu, ilk dizel motorun icadından beri MAN’ın teknolojide en önde olma iddiasının olduğunu belirterek bunun için tedarikçi seçiminin de önemlu olduğunu söyledi. Bu sepeble Petrol Ofisi ile çalıştıklarını aktaran Bekiroğlu, “Petrol Ofisi madeni yağlarının araçların performansını ve ömrünü artırdığını gördük. Petrol Ofisi Madeni Yağlar ile uzun süredir sürdürmekte olduğumuz bu stratejik güç birliği sayesinde araçlarımızın, zorlu yol ve çalışma şartlarında, istikrarlı ve verimli bir şekilde çalışmalarını güvence altına alıyoruz” dedi.

PO kalitesi yüksek bakım aralığı sunmamızı sağlıyor

Bekiroğlu madeni yağ kullanımının önemli olduğuna dikkat çekerek, “MAN olarak müşterilerimize 70 bin kilometrelik uzun bakım aralıkları sunuyoruz. Her ay yüzlerce yağ numunesi alıyoruz ve kontrol ediyoruz. PO yağlarının sağladığı korumayı gördük. Bu uzun bakım aralıklarında PO’nun performansı etkili oluyor” diye konuştu.  

Sezgin Gürsu da yaptığı konuşmada MAN ile PO’nun ortak hedeflerinin müşterilerine değer sunmak olduğunu belirterek, “18 yıllık bur güç birliğimiz var. Bu işbirliği sayesinde kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Madeni yağ pazarının 5 yıldır lideriyiz. Madeni yağlarımız motor koruması, yakıt tasarrufu ve üstün koruma sağlıyor” dedi.

2010-2014 yılları arasında PETDER’in toplam madeni yağ ve kimyasalları verisine göre, sektörde 5 yıldır lider olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, binek araçtan hafif ticari araca, iş makinasından ağır vasıta araçlara kadar Türk otomotiv sektöründe faaliyet gösteren önemli üreticiler ile uzun soluklu iş birliklerini güçlendirerek sürdürüyor. Petrol Ofisi ile MAN arasında 18 yılı aşkın bir süredir devam eden iş birliği kapsamında MAN Türkiye’de üretilen ve tüm dünyaya ihraç edilen araçlarının ilk dolumu, Petrol Ofisi akaryakıt ve madeni yağlarıyla gerçekleştiriliyor. Segmentlerinde pazar lideri olan bu ticari araçlar ilk yolculuklarına, Petrol Ofisi’nin “Yeni ProDizel” ve “Maximus” ürünleriyle çıkıyor.