Bursa’da bulunan Şelale Beton Şantiyesi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Şelale Beton Ortakları Hamit Adın, Abdullah Durum ve Fatih Durum, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Koordinatörü Ataç Şeran, MAN Yetkili Satıcısı Lokman Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Genel Müdür Ersel İşcan, Satış Direktörü Ümit Kilit ve Bölge Satış Sorumluları Emre Büyük ile Melih Kazi katılım sağladı.

“MAN ARAÇLARINDAN ÇOK MEMNUNUZ”

İşleri gereği zor şartlarda çalıştıklarını ve bunun için sağlam araçlara ihtiyaç duyduklarını söyleyen Şelale Beton Ortağı Hamit Adın, “Şelale Beton olarak, kuruluşumuzdan itibaren müşterilerimizin talep ve arzuları doğrultusunda işlerimizi geliştirmekte ve büyütmekteyiz. İşimiz gereği zor arazi şartlarında çalışıyoruz, bu nedenle araçlarımızda yüksek dayanıklılık ve kalite önceliklerimiz arasında. MAN araçları bütün ihtiyaç ve beklentilerimizi karşılıyor, bu nedenle gerçekleştirdiğimiz operasyonlarımız sonucu filomuzu yine MAN marka araçlarla güçlendirmeye karar verdik. Tüm bu süreçte bizleri destekleyen; gerek satış, gerekse satış sonrası hizmetlerde her daim yanımızda olan Lokman Koçaslan Otomotiv’e teşekkür ederiz.” dedi.

“İŞ BİRLİĞİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Lokman Koçaslan Otomotiv’in müşteri memnuniyetini temel aldığını ve hizmet verdiği bölgelerde tercih kaynağı olmanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Lokman Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, “Müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermeyi ve müşteri memnuniyetini en yüksek noktada tutmayı temel amaç edindik. Bu bağlamda beton üretimi sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Şelale Beton ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği bizler için çok değerli. Lokman Koçaslan Otomotiv olarak müşterilerimizin çözüm ortağı olmak ve hem kendilerine, hem de ülkemize hizmet etmek en büyük hedefimizdir. Şelale Beton’a işbirliği için teşekkür ediyor, araçlarımızın firmalarına hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.” diye konuştu.