İki yılda bir düzenlenmekte olan Comtrans fuarı, Rusya’nın önde gelen ticari araç fuarlarından biridir. 50’ye yakın ülkeden 500’den fazla katılımcının ürünlerini sergilediği 75.000 m2 alan üzerinde yer alan fuar, 25.000’den fazla ziyaretçi tarafından ziyaret ediliyor.

K.SCX X:

Kässbohrer’in Maxima+ Perdeli semi-treyler K.SCX X, güvenli yükleme özellikleri ile müşterilerine tüm operasyonel faaliyetlerinde en son teknolojiyi uygulayabilme avantajı sunuyor. Ayrıca Perdeli Maxima+’nın şasi ve panellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplama oluşu aracı 10 yıl paslanmazlık garantisi altına alıyor.

Öte yandan treylerin sahip olduğu yük güvenliği Tırsan mühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanmaktadır. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunuyor. Televre üzerindeki tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ile kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yükler. Taban üzerinde bulunan 8 x 2 adet dikme baba yuvaları sayesinde, araçta bulunan dengesiz yükler korumaya alınıyor. Tüm bu özellikler sayesinde;  EN 12642 Code XL - VDI 2700 standardında yük güvenliği sağlıyor.

 

K.STH 32:

Comtrans 2015 fuarında sergilenecek olan 32 m3 kapasiteli alüminyum akaryakıt tankeri K.STH 32, dizel ve benzin türevi akaryakıt ürünleri için maksimum taşıma kapasitesine sahip olup, güvenlik ekipmanları ile dolum, boşaltım ve taşıma güvenliğini en yüksek seviyeye çıkarılmasını sağlıyor.

K.STH 32 alüminyum akaryakıt tankeri, sahip olduğu standart donanımı olan hortum ve hortum taşıyıcı sayesinde hızlı, güvenli ve kolay başaltım sağlıyor.