Bu yılın Trucknology Days etkinliğinde Kässbohrer tutkunları, K.SCS X+, Maxima+ perdeli semi-treyler ile K.SSL 35 yatay siloyu inceleme fırsatı bulacaklar.

Kässbohrer'in Maxima+ Perdeli semi-treyleri genel kargo taşımacılığında verimlilik ve güvenilirlik sunar. Aracın güvenlik ve yükleme özellikleri kullanıcısının faaliyetlerinde en son teknolojiyi tatbik edebilmesi için geliştirilmiştir.

Tırsan Perdeli Maxima+’nın şasi ve panellerinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç 10 yıl paslanmazlık garantisi altındadır.

Tırsan Perdeli Maxima+’da yük güvenliği Tırsan mühendisleri tarafından geliştirilen K-fix sistemi ile sağlanmaktadır. K-fix, 236 farklı noktadan yük bağlama olanağı sunmaktadır. Televre üzerinde tüm araç boyunca yer alan her biri 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ile, kapakları çıkarmadan ve aracın iç genişliğinden ödün vermeden yükler.

Farklı vagon tiplerine uygun tren yükleme noktaları ile donatılan K.SCS X+, tüm çatı kaldırma pozisyonları için EN 12642 Code XL - VDI 2700 standardında yük güvenliği sağlar.

Kässbohrer 35 m3 hacimli yatay silo, K.SSL 35, maksimum yük kapasitesi sunar. 6.730 mm platform yüksekliği en zorlu koşullarda dahi yüksek manevra kabiliyeti sağlayan K.SSL 35 yatay silo, yol ve çalışma koşullarına paralel olarak, arkadan boşaltma sırasında boşaltım hattının şasi içinden veya şasi altından geçtiği esnek boşaltma çözümleri ile verimlilik sağlar.