Tırsan’ın 2008’den bu yana iş ortağı olan Kadir Demir, filosuna kattığı Talson Tekstil Taşıyıcı treylerden sonra 40 adetlik yeni Tırsan Perdeli Tenteli Mega yatırımıyla filosundaki Tırsan araç sayısını 100 adede yükseltti.

Teslimatlarına son sürat devam eden treyler sektörünün 44 yıldır güvenilir lideri Tırsan, İzmir’in önde gelen lojistik firmalarından Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık’a 40 adet Tırsan Tenteli Perdeli Mega teslim etti.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını dinleyerek rekabet gücünü artırmak için geliştirdiği yenilikçi ve verimlilik odaklı ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden güvenilir lider Tırsan, Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık’ın İzmir’de bulunan genel merkez binasında gerçekleşen teslimat törenine; Şirket Yetkilileri Harun Benliçoban, Cem Benliçoban, Şafak Sertok ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Tırsan Araçları ile Avrupa Operasyonlarımız Daha da Güçlü

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Şirket Yetkilisi Harun Benliçoban; “Firmamızın yapmış olduğu 40 adetlik yeni yatırım ile birlikte filomuzdaki Tırsan araç sayısını 100’e yükselttik. Tırsan ile 2008 yılından bu yana çalışıyoruz, 10 seneyi aşkın iş birliğimizde Tırsan, her operasyonumuzu en geniş ürün gamı ile tam destekledi. Filomuzda tenteli perdeli treyler dışında kalitesinden çok memnun kaldığımız Tırsan’ın Talson marka tekstil taşıyıcı araçları da bulunmaktadır. Avrupa operasyonlarımızı daha da güçlendirmek adına son yapmış yatırımımızda da filomuza yine uzun dönem iş ortağımız Tırsan Tenteli Perdeli Mega araçlarını kattık. Araçta bulunan çatı kaldırma sistemi sayesinde daha fazla ürün yükleme yapabiliyor, dingil kaldırma sistemi ile lastik maliyetlerimizi aşağı çekiyor ve kataforez kaplı sağlam şasisi sayesinde aracımızı 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alabiliyoruz” dedi.

Firma faaliyetleri hakkında da bilgi veren Benliçoban, “Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık olarak, İzmir, İstanbul ve Bursa’da bulunan depolarımızın yanı sıra yurt dışındaki Belçika ve İngiltere’deki depolarımızla da müşterilerimize her tip kuru yük taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Bu noktada Tırsan, araçları ve hizmetleri ile hem yurt içi hem de yurt dışı operasyonlarımızda en güçlü destekçimiz. Gerek Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve bu servislerde bulunan uzman kadrosu ile firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetleri, gerekse hızlı ve kolay tedarik edilebilir treyler yedek parça desteğinden çok memnunuz. Firmamızın, Tırsan ile devam ettirdiği başarılı iş birliğinin yeni projeler ile uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.