Otobüs üreticileri İntermobil’i bünyesinde bulunan markalar sayesinde yakından tanıyor. Geniş bir satış, operasyon ve satış sonrası destek ağına sahip olan İntermobil, mühendislik sistemlerini ve yüksek kalitedeki ürünleri piyasaya sunma konusunda köklü bir deneyime sahip. Ventura Systems’in İntermobil’in portföyüne dahil olmasıyla birlikte otobüs üreticileri, gerek iç piyasada gerekse ihracat pazarında Ventura kapı sistemlerinin avantajlarından yararlanabilecek. Otobüs üreticileri bir yandan İntermobil’in yerel destek olanaklarından yararlanacak, diğer yandan da Ventura Systems’in direkt teknik ve ticari desteğini almaya devam edecekler.

İşletmeciler ve Belediyeler

İntermobil, faaliyetlerin başlamasıyla birlikte Türk otobüs işletmecilerine ve belediyelere satış sonrası hizmetler ve ilgili servisleri sunmaya başlayacak. Bu çerçevede eğitim, sorun giderme, yedek parça tedariki ve gerekli dokümanların sağlanması gibi hizmetler sunulacak. İntermobil’in piyasadaki varlığı ve iş ağı, hizmet kalitesinin artmasına, kullanım ömrü boyunca oluşan maliyetlerinin azalmasına, araçların daha uzun süreler problemsiz olarak kullanılabilemesine katkı sağlayacak.

İntermobil Hakkında

1954 yılında İstanbul’da kurulan İntermobil, Avrupa’da yerleşik lider otomotiv sanayi tedarikçilerinin temsilciliğini ve distribütörlüğünü yapmakta olup; bu konuda Türkiye’deki otomobil, kamyon, otobüs ve treyler imalatçıları ve servisleriyle beraber otomotiv sektörüne hizmet veriyor. İntermobil’in Türkiye’de temsilciliğini ve distribütörlüğünü yaptığı otomotiv yan sanayi firmaları arasında WABCO, HELLA, BEHR HELLA SERVICE, HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS, CONTINENTAL, VDO, ProVia, FUWA, VALX, IOTO, WABCOWÜRTH, HELLA GUTMANN SOLUTIONS, VDL WEWELER, KONI, VENTURA gibi dünya devi markalar yer alıyor.

Venture Systems Hakkında

Venture Systems otobüs, tramvay ve metro için yenilikçi kapı sistemleri üretmektedir. Şirketin geliştirdiği ürünler dünya genelinde toplu ulaşım odaklı pek çok itibarlı araç ve demiryolu taşıtı üreticisi tarafından tercih ediliyor.