Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2001 mezunu olan Uğur Dal, 2008 yılında Çukurova Üniversitesi’nde MBA yüksek lisansı tamamladı.

Otomotiv sektörü kariyerine 2006 yılına kadar Ford Otosan ve 2011 yılına kadar Temsa’da farklı departmanlarda devam ettikten sonra 2011 yılından bu yana İntermobil Otomotiv’de dünya lideri OEM tedarikçisi markaların treyler ve ağır vasıta yedek parça sektörüne yönelik sürdürdüğü görevine terfi alarak Treyler ve Aftermarket Satış Direktörü olarak devam edecektir.

Treyler ve ağır vasıta yedek parça sektörünün yakından tanıdığı bir isim olan Uğur Dal, atama ile ilgili şöyle konuştu:

“İntermobil bünyesinde 12 yıla yakın süredir çalıştığım treyler ve ağır vasıta yedek parça sektörüne ekip arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar sektörde doğru partnerlerle stratejik işbirlikleri kurduk ve iş ortaklarımızla daima uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurduk. Her zaman sektöre yön veren, teknolojik yeniliklerle, karlı çözümlerle tanıştıran konumda olmaya gayret ettik. Bu sayede kazandığımız yüksek pazar payı ve liderliğimizi, müşterilerimize çözüm odaklı ve onların işlerine değer katmaya yönelik çalışmalar yaparak korumak istiyoruz”.