Talson TCM TAL halı taşımacılığı için özel olarak tasarlandı. Yükleme ve boşaltma işlemlerinin kolay ve verimli olarak gerçekleştirilebilmesi için semi-treylerin içinde hareket eden bir transfer arabası ve ön kapı ile donatıldı. TCM TAL, nihai varış noktasına ulaşıldığında boşaltma işlemlerinin kesintisiz olarak yapılabilmesi için forkliftin semi-treylerin arkasında taşınmasını sağlayan forklift taşıma yuvasına sahip. TCM TAL, 385/55R/22,5 standart büyük ebatlı lastiklerle 2.900 mm iç net yüksekliğini aynı anda sunan nadir halı taşıyıcı semi-treylerdendir.

Talson tarafından Verhoek’e teslimatı gerçekleştirilen TCM TAL semi-treylerlerin yüksek mukavemetli çelikten şasisi, paslanmaya karşı galvaniz kaplamayla korunuyor. TCM TAL üst yapısı ise çerçevesiz hafif alüminyum yapıdadır. Talson’un dış yan panelleri, karşılıklı olarak eşit mesafelerde yer alan alüminyum profillere perçinlenmiş boyalı alüminyum levhalarla inşa edildi. Alüminyum yan panellerin yapısının perçinli oluşu servis süresini aşağı çekiyor.

Verhoek Int. Transport B.V, başta Benelüks ülkeleri, Almanya, İngiltere, Fransa, Avusturya, İsviçre ve Danimarka olmak üzere Avrupa’nın neredeyse tamamına yönelik olarak dağıtım hizmetleri sunuyor. Verhoek, halı ruloları gibi hassas yüklerin taşınması alanında uzman.